reklama

Staraczki 2013

reklama
Heja Ho :-)

Melduję że u mnie ok, brak @ :-) za tydzień w weekend jedziemy w góry (wujek ma domek) więc w górskiej atmosferze będziemy robić test :-D

nie trzeba być na czczo jeżeli chodzi o betę, pytałam w dwóch laboratoriach :-)
Malusiolka pięknie!! Gratuluje :**** a laboratorium jest do dupy bo jak test Ci wychodzi to beta też musi wyjść :tak: śmigaj do innego ;-) przesyłaj ciążowe fluidy!! Hmm w teorii test wykrywa ciąże przy 10 albo 25j a beta od 5 więc moim zdaniem beta musi wyjść! Ale ja też przy Michale miałam problem i z testami i z betą i dopiero mi wyszły w 44dc :szok:

Tekla mocno &&&&&&&&&&&&&& :* musi być dobrze!

Kobietka udanego wyjazdu :-)

Kpe jak tam???????

mamaTomeczka może jeszcze będzie dobrze :tak:

Mimimo jest kreska jest ciąża :-):-D gratki!

dziewczyny w jakie testy się zaopatrzyć (firmy)??

Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Spoko jak nie teraz to za miesiąc chociaż nie powiem trochę przykro będzie jak zobaczę @ ale spoko. A jeszcze bardziej przykro jest mi teraz bo mąż właśnie dzwonił, że jutro w delegację go wysyłają do Krakowa na 3-4 dni ( w zależności kiedy skończy robić wszystko co tam trzeba zrobić). Ogólnie jak gdzieś jedzie tragedii nie ma ale w czwartek synek ma urodziny i jak taty nie będzie to będzie ryczał jak bóbr:-( On jest bardzo wrażliwy chłopak. Bardziej niż na prezentach zależy mu właśnie na takim wspólnym imprezkowaniu. Zawsze jak jesteśmy wszyscy razem w domu to cieszy się i mówi że nareszcie rodzinka w komplecie. Zmykam laski w takim razie. Muszę staremu pastę do zębów kupić i kilka drobiazgów na drogę bo ostatnio jak tak na szybko wyjeżdżał i nie zdążyłam go przygotować to zabrał mi naszą wspólną pastę i musiałam truskawkową młodemu podebrać. :-):-D

Witam
tak jak mówiłam zrobiłam dziś z rana test tej samej firmy co wczoraj i biało, nie ma kreski. Czy te testy chcą, bym dostała w głowę? :confused: Wczoraj bladziutka kreska (taka szeroka, co ją gołym okiem widać, nic nie trzeba było pod światło czy pod kątem patrzeć), dziś pusto. Mówiłam sobie, że jak z rana będzie pusto, to nie zrobię dziś bety, ale tak się wkurzyłam, że zrobię dla świętego spokoju. Wyniki będą jutro.
Dziś (4dc) tempka dopiero spadła, gdy już okresu nie ma..

Mi do najniższego BMI brakuje, musiałabym przytyć i to chyba sporo...niestety aplikacji nie ściągne bo mam telefon w systemie windows phone i tu nie ma BB :-(

mamaTomeczka trzymam kciuki aby Twojemu udało się wrócić na urodzinki syna, to najgorsza rzecz zwłaszcza dla dziecka spędzać taki dzień bez mamy lub taty. &&&&

Malusiolka - no są krechy. O co chodzi z tą betą to nie rozumiem.. Ale już kiedyś zdarzyło mi się czytać w internecie, że laska miała pozytywne sikacze, a beta była 0 i w ciąży była. Ale kompletnie tego nie rozumiem..

W tym momencie sama się zastanawiam nad sensem robienia dziś badania. Chcę przed pracą wejść do przychodni na betę. Doradźcie czy ma sens? No toć miałam okres (dziwny, ale to pewno po miesiącu brania niepokalanka).

tekla - trzymam kciuki!

Cyntia właśnie, tempka ponoć nie musi spaść przed @ lub w dniu, ale może dopiero po kilku dniach. Dla swojego spokoju jednak zrób bete :-). Nie mniej jednak i tak trzymam kciuki żeby było ok gdyby była fasolka.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, ale picie tez nie wplynie na wynik! Nie wazne jak rzadka bedzie krew, to nadal jestescie w ciazy! Rzadsza krew sie lepiej pobiera, ja mam nawet nakaz zeby przed normalnymi adaniami z krwi sie napic, bo krew nie bedzie chciala leciec (mam dosc gesta).

reklama
Susel monitoring będę robić pierwszy raz, tylko tak się zastanawiam jak to wyjdzie, bo moja ginekolog jest tylko w jeden dzień w tygodniu, i tak na razie kazała mi się umówić na tydzień po @ i potem dalej, tak więc udało mi się wcisnąć na ten czwartek, bo to będzie 6 dzień cyklu, no i pewnie potem za kolejny tydzień czyli na 13 dc; ciekawa jestem bardzo czy przewidywania o niepękającym pęcherzyku okażą się słuszne... teraz jeszcze muszę umówić się na posiew bakteryjny ale to chyba dopiero w przyszłym tygodniu, bo teraz mam @ więc nie ma jak zrobić,

dzięki wszystkim za &&&& za ten nowy cykl, może akurat ten 21 będzie szczęśliwy ;-), a jak nie to mam nadzieję, że przynajmniej badania, które chcę teraz porobić nakierują w czym tkwi problem... oby tak było, bo już chce wiedzieć w czym jest problem i jak się okaże, że np. problem jest poważy i dzieci mieć nie będę (no chyba, że zdarzy się cud), to też wolę wiedzieć i najwyżej poświęcić się czemuś innemu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry