• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Lamorela kurcze, ciekawe te wyniki, rzeczywiście wydawało mi się, że jest na odwrót - czyli z tego wynika, że jakby co, to nie ma co na bete się bardzo śpieszyć...
a tak spojrzałam na Twój wykres i trzeba przyznać, że ładnie Ci ta temp. idzie w górę ;-)

reklama
Cyntia, skoro Tobie tak powiedziała pielęgniarka, to tak jest. Ja też wczoraj się dowiedziałam, że test krwi aż tak szybko nie wychodzi (nie zawsze). Może nasz organizm dziwny jest :P

susel no właśnie czuje się taka nadmuchana nadęta z lekkim bólem. Fajnie to ujęłaś mi brakło słów :-D no ale to rzeczywiście za wcześnie na objaw ciążowy chyba, że od tak częstego bzykania spuchnęło i mnie teraz tam wszystko boli :-D :-D
Będziemy razem testować? :happy: no to kciuki zaciśnięte. Jak teraz się nie uda to ja wymiękam...

lece prasować :oo2: nie lubię tego strasznie :no: ale muszę :wściekła/y:

Dziewczyny, przed chwilką rozmawiałam z swoim ginekologiem i powiedziałam mu, że testy sikane wychodzą, a beta nie. Powiedział mi, że jest możliwość, że nie wyjdzie, bo musi minąć 3 tygodnie od zapłodnienia żeby coś wykazało. Wydaje mi się, że od zapłodnienia upłyną u mnie dopiero tydzień (miałam plamienia wyglądało to na plamienie implantacyjne). Czyli jest szansa. Poczekam do niedzieli, albo trosze dłużej i idę na kolejną betę :)

Ale mi robicie mętlik w głowie z tym hcg :shocked2: też zawsze myślałam, że w krwi jest o wiele szybciej..

Malusiolka piękny test! :* obym za niedługo też taki ujrzała :tak:

Ewka dobre uczucie.. być może ktoś się w macicy lokuje ;-)

Conti mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za badania :*

Lamorela zdrówka dla męża!

Cyntia zrób jeszcze jeden z innej firmy! &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tekla czekam z niecierpliwością do 17
:tak:

Malusiolka nic sie nie przejmuj tá betá,dzizewczyna z grudniowych staraczek zrobila w 9dpo bete i wyszla ujemna,12 dpo srobila sikanca pokazal II krechy i 13 dpo beta wyszla-9!!!!! teraz jest w 16 tyg ciazy!! takze badz spokojna ,wszystko jest dobrze;)
pozdrawiam

Wróciłam z zakupków. Dychnę trochę i biorę się za szybkie pakowanie męża. Zakupiłam sobie dzisiaj Oeparol bo może to że się nie udaje jest winą braku śluzu płodnego??? Sama nie wiem. Pamiętam, że kiedyś miałam go dużo i wtedy kiedy trzeba był rozciągliwy a teraz po odstawieniu w kwietniu tabletek hormonalnych po kilku latach brania nie ma go wcale. Nieraz czuję że mam troszkę wilgotno ale to jest kilka dni i susza jak na pustyni. Bywa i tak że lubrykantami się musimy wspomagać :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
jeszcze 4 godziny.... ale sie ciągnie!!! Mój gin odpisał i tak jak myślałam jest na urlopie do 16 września.
A co do tej bety to po tych historiach negatywnych wyników już całkiem jestem nastawiona, że będzie negatywna. Z tym że u mnie jutro 14 dzień po terminie @ :baffled:

basik77, dziękuję za napisanie :* Widzę, że nie tylko ja miałam problem z betą :) I teraz już wiem, że nie jestem głupia.

tekla, ginekolog mówił nie liczy się ile @ spóźnia się, tylko kiedy doszło do zapłodnienia. Kochanie, życzę Tobie aby betka wysoka wyszła. A jak nie wyjdzie, to się nie martw i poczekaj jeszcze z tydzień, albo dwa :)

reklama
Dziewczyny, normalnie nie wiem, w co ręce włożyć. Wracam z posiedzenia rady rodziców, w przedszkolach jest tyle do zrobienia, ze ręce opadają. Przynajmniej w tych państwowych. Ale działam ostro, mam nadzieję, że jak będę miała drugie, to też się do tego przedszkola dostanie, bo jest fajne :-)
A odnośnie spraw tematycznych, to u mnie nadal nic, już dokładnie ovufriend mi wyliczył, że mam 48-dzień cyklu. Robi się ciekawie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry