reklama

Staraczki 2013

ale tu trudne przypadki na forum sa teraz :-p Cyntia, malusiolka, lamorela dziwne testy, moje i karoli wykres wariuja, u Piaski jajo...
Cyntia to znaczy ze chcesz czekac miesiac? :szok: moze zobacz jak sie wykres potoczy i bedziesz w stanie lepiej ocenic czy to nowy cykl czy jednak fasolka.

ewka jeszcze nie wiem na kiedy mi ovu przesunie @, a moze w ogole nie przesunie, ale moge sie wstepnie umowic z Toba na 20.09 :happy2: ile sie staracie? tak sobie probuje przypomniec ile dpo juz sie czulam taka nadmuchana, ale nie wiem, mozliwe ze az tak wczesnie.

malusiolka no to dziwne strasznie bo mi beta 9dpo wyszla 25,7 ostatnio wiec chyba az 3 tygdonie nie trzeba czekac.

mamaTomeczka jezeli bys brala wiesiolek do owu to nie zaszkodzi a moze tylko pomoc wiec bierz, tylko sie nie zdziw jak Cie zaleje ;-)

reklama
Ale mi się pawiować chce. No ale nie zapisuję tego na ovu jako urojonego objawu ciązy bo najzwyczajniej w świecie właśnie się nażarłam jak wieprz:-):-D Aż mi ciężko na żołądku. Już nigdy więcej tak się nie opcham:tak:

Susel - tak jak napisałam powtórzę test. Dziś przyszły ciążowe i owulacyjne z allegro, więc mam czym testować :-) Absolutnie nie będę czekać miesiąca, hihi. I tak jak mówisz, zobaczę co z temperatura. Jeśli będzie oscylować na granicy tych niskich, to będzie wszystko jasne.

Dziewczyny a jakie kupujecie testy na allegro??? Bo w razie czego to się też tam zaopatrzę bo ceny tych aptecznych są trochę za duże (najtaniej udało mi się kupić test chyba za 8 z groszem) a u niecierpliwych osób jak ja sporo tego idzie:-)

mamaTomeczka - ja kupuje paskowe od firmy Mój Szkrab czy jakoś tak. Teraz zamówiłam w piątek, dziś doszły. Ani jeden z tych ciążowych nie sprawił, ze się zastanawiałam czy jest tam cień, ani razu nie wprowadziły żadnej wątpliwości.

Dzwoniłam do laboratorium. Są wyniki. Próbowałam wybłagać babkę żeby podała mi wynik przez tel. i ni hu hu :baffled: nie chce zdradzić nic!!! a ja już tutaj od zmysłów odchodzę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry