susel
Fanka BB :)
ale tu trudne przypadki na forum sa teraz
Cyntia, malusiolka, lamorela dziwne testy, moje i karoli wykres wariuja, u Piaski jajo...
Cyntia to znaczy ze chcesz czekac miesiac?
moze zobacz jak sie wykres potoczy i bedziesz w stanie lepiej ocenic czy to nowy cykl czy jednak fasolka.
ewka jeszcze nie wiem na kiedy mi ovu przesunie @, a moze w ogole nie przesunie, ale moge sie wstepnie umowic z Toba na 20.09
ile sie staracie? tak sobie probuje przypomniec ile dpo juz sie czulam taka nadmuchana, ale nie wiem, mozliwe ze az tak wczesnie.
malusiolka no to dziwne strasznie bo mi beta 9dpo wyszla 25,7 ostatnio wiec chyba az 3 tygdonie nie trzeba czekac.
mamaTomeczka jezeli bys brala wiesiolek do owu to nie zaszkodzi a moze tylko pomoc wiec bierz, tylko sie nie zdziw jak Cie zaleje ;-)
Cyntia, malusiolka, lamorela dziwne testy, moje i karoli wykres wariuja, u Piaski jajo...Cyntia to znaczy ze chcesz czekac miesiac?
moze zobacz jak sie wykres potoczy i bedziesz w stanie lepiej ocenic czy to nowy cykl czy jednak fasolka.ewka jeszcze nie wiem na kiedy mi ovu przesunie @, a moze w ogole nie przesunie, ale moge sie wstepnie umowic z Toba na 20.09
ile sie staracie? tak sobie probuje przypomniec ile dpo juz sie czulam taka nadmuchana, ale nie wiem, mozliwe ze az tak wczesnie.malusiolka no to dziwne strasznie bo mi beta 9dpo wyszla 25,7 ostatnio wiec chyba az 3 tygdonie nie trzeba czekac.
mamaTomeczka jezeli bys brala wiesiolek do owu to nie zaszkodzi a moze tylko pomoc wiec bierz, tylko sie nie zdziw jak Cie zaleje ;-)
Aż mi ciężko na żołądku. Już nigdy więcej tak się nie opcham
nie chce zdradzić nic!!! a ja już tutaj od zmysłów odchodzę