• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Cyntia jak dasz link chętnie zerknę. Ale powiedzcie mi jak można zobaczyć swoją szyjkę??? Bo jak nie mam śluzu na zewnątrz to chciałabym chociaż zerknąć czy jest tam......:-)

Ostatnia edycja:
Jak wrócę z pracy. Mam w laptopie zapisane. Ta laska ma jakiś aparat z lampka wkłada jakieś plastikowe szyny czy jak to tam nazwać i pstryka fotkę. Też jestem ciekawa jak taki aparat wygląda..

Cyntia brzuch teraz już nie boli, bo na nospie lecę. Do tego dzisiejsze wynoszenie śmieci skończyło się zwymiotowaniem, a mój brzuch jest tak jakby pełny, leżę w łóżku, a mąż nade mną skacze, czy czegoś nie potrzebuję.

Cześć dziewczynki :* Ja dopiero teraz weszłam, bo jakiś czas temu chyba się czymś zatrułam ;/ Nie mogłam się od muszli odkleić. Jeszcze mi niedobrze jest.

tekla, trzymam mocno &&&&&&& :*

Malusiolka - hehe no nie wiem czy Ty się czymś zatrulas.. Chyba jakaś fasolke polknelas, siedzi teraz w brzuszku i wyjdzie dopiero w maju!

Lamorela - Tobie też ten brzuch niedługo urośnie :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry