Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
mamaTomeczka - ja mam w zakładkach dodany blog dziewczyny, która codziennie robi zdjęcia szyjki macicy. Oglądałam edukacyjne i byłam w szoku, ze otwarcie jest takie malutkie. Oglądałam, choć widok nie jest najprzyjemniejszy ;-)
Cyntia jak dasz link chętnie zerknę. Ale powiedzcie mi jak można zobaczyć swoją szyjkę??? Bo jak nie mam śluzu na zewnątrz to chciałabym chociaż zerknąć czy jest tam......:-)
Jak wrócę z pracy. Mam w laptopie zapisane. Ta laska ma jakiś aparat z lampka wkłada jakieś plastikowe szyny czy jak to tam nazwać i pstryka fotkę. Też jestem ciekawa jak taki aparat wygląda..
Cyntia brzuch teraz już nie boli, bo na nospie lecę. Do tego dzisiejsze wynoszenie śmieci skończyło się zwymiotowaniem, a mój brzuch jest tak jakby pełny, leżę w łóżku, a mąż nade mną skacze, czy czegoś nie potrzebuję.
Cześć dziewczynki :* Ja dopiero teraz weszłam, bo jakiś czas temu chyba się czymś zatrułam ;/ Nie mogłam się od muszli odkleić. Jeszcze mi niedobrze jest.