• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Lamorela-haha;-)mój mąż też często ma dziwne rozumowanie;-)ach faceci..Tekla-przykro mi..ale nie załamuj się,jeszcze będzie dobrze,zobaczysz,chociaż wiem ,że łatwo powiedzieć...Grzanka-też mam cyce jak donice;-)do tego od dwóch tygodni prawie cały czas boli mnie podbrzusze,tak ciągnie dziwnie,jem jak smok..przytyłam 3kg..jestem w 33 dniu cyklu,drugim po odstawieniu tabsów.Poprzedni @ miałam po 31 dniach i trwał 3 dni tylko,kurde niby mam jakieś tam objawy,ale cholernie boje się zrobić test,że się zawiodę, że zobaczę tą jedną cholerną krechę i że będzie mi smutno i wogóle..korci mnie, ale się boje..sama nie wiem o co mi chodzi:angry:

reklama
Lemonca-całkiem mądre rzeczy tu napisałaś..ja też myślę,że objawy,które niby mam po prostu sobie wkreciłam i normalnie pewnie bym nie zwróciła na nie uwagi...dlatego boje się zatestować..i w następnym cyklu chyba też ide na żywioł..co ma być to będzie:-)

Leemonca - całkowicie się z Tobą zgadzam. Już parę razy myślałam, ze jestem w ciąży, a prawda jest taka, ze wtedy, gdy byłam kompletnie nie podejrzewałam, ze jestem.. Odpocznij od tych obserwacji. Gdy uspokoisz glowe, to uspokoisz i organizm..
Ja akurat wolę przekonać się w jakie dni celować, bo u nas nie ma szans na regularne przytulanki..

Lemonca, ja nigdy nie mierzyłam temperatury, anie nie robiłam testów na owu. Nie ma to sensu. Mam zajść w ciąże, to zajdę. Przez te sprawdzanie za bardzo się denerwujecie i przy okazji nakręcacie. Wczoraj koleżanka z forum pisała, że przez takie coś wydaje jej się, że nie może zajść w ciąże i chce dać teraz na luz. Nie można cały czas tym żyć, bo zgłupiejemy. Mi beta nie wyszła i na początku załamałam się, ale dzisiaj ginekolog oświecił mnie i nie mam co się na zapas martwić. Mogło dojść do zapłodnienia dopiero tydzień temu w sobotę, a ja jak głupia 4 testy już zrobiłam :P Lemoncia, odstaw te mierzenie i sama zobaczysz, że szybko zostaniesz mamusią. Trzymam &&&& :)

lamorelka, wyobrażam sobie Twojego męża :D

Grzaneczko, wydaje mi się, że to ciąża :) Jak ktoś kiedyś napisał o black_tea i o mnie, że śmierdzimy ciążą, to ja u Ciebie czuje ten smrodek ciążowy :P Kciuki mocno trzymam &&&& :*

KPe007, a u Ciebie jak tam Kochana? Teścik robiłaś? :D

natkusia, jak tam? M@łpa przylazła, czy fasoleczka jest? :> &&&& za fasolkę :*

Cyntia, współczuje Tobie <przytul> Mój M codziennie sprawdza chleb żeby któreś z nas nie zjadło spleśniałego.

hej :-) odświeżam listę dopisując się tym samym na następny miesiąc :-) w tym nie wyszło, ale nie mam zamiaru się dołować ;-) najwidoczniej to nie mój czas :tak::tak:

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 63!!
Zaciążonych potwierdzonych: 19 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014

Straciatella - termin @ 22.08
II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II

Czekamy na potwierdzenie:

Contia85 - termin @ 29.08

Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08
dzikuska - termin @ 2.09
DorciaM- termin @ 2.09

anuszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
labell - termin @ 6.09
mimimoo - termin @ 6.09
malusiolka - termin @ 6.09

KPe007 - termin @ 7.09
centka80 - termin @ 7.09

Wrzesień 2013

Conti - termin @ 8.09
biedroneczka - termin @ 8.09

emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
mikaaa - termin @ 10.09
Phoebe - termin @ 11.09
mamaTomeczka - termin @ 12.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
susel - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
kaśkasiunia - termin @ 14-15.09

Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09

mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
malena100 - termin @ 8.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
lamorela
black_tea

Teklo kochana ja nadal trzymam &&&&. Jak teraz się nie udało to pomyśl sobie tylko, jak to fajnie będzie jak razem będziemy czerwcówkami. Fajne babki jesteście wszystkie więc miło by mi było tak razem z Wami przez 9 miechów na majówkach, czerwcówkach... być. Dzielić się radościami z pierwszego kopniaczka w wnętrzności od dzidziorka i smęcić jak to mnie mdli...:) No damy radę nie ma co:-)
Leemonca Ty chyba prawdę napisałaś bo teraz kiedy się staram tu mnie kłuje tam mnie boli... A wcześniej miałam jeden dzień mega bólu owulacyjnego i 2 dni @ źle się czułam. A poza tym nic. No nie wliczając jakiegoś pryszczyka na twarzy czy nerwa na dziecko. No ale co jak co dziewczyny można wmówić sobie wszystko ale tego że cyc urósł tak jak GRZANECZCE to chyba nie. Ja do swoich rodzyneczek codziennie mówię "bolicie mnie i rośniecie bo w ciąży jesteśmy" a one cholery ani drgną:-):-D:-D:-D:-D:-D Mam nadzieję, że ten wiesiołek (tam też przecież siemię lniane jest) pomogą na śluz. Już nawet nie z perspektywy fasolki ale lepszego komfortu podczas serduszkowania. No bo nieraz mąż się stara, gimnastykuje i ogólnie podniecenie jest a mimo wszystko sucha jestem że szok i na początku stosunku trochę mnie boli. A później łażę rozkraczona bo pipka obtarta:-p:-p:-p:-p

Ja przed tabsami anty miałam piękny śluz i owulkę zawsze w 15 dc a po odstawieniu ich coś mi się porobiło inaczej i ten straszny ból owulacyjny który do tej pory był w 15 dc jak w zegarku mam teraz w 13. Tempka też tak wskazuje i testy owu robiłam. Kurdę szkoda że miałam tak mało i nie potestowałam jeszcze ze 2 dni żeby zobaczyć czy będzie krecha nadal mocna czy będzie bledsza się robiła:-( A teraz 3 zdrowaśki żeby jednak mimo wszystkich tych objawów owulki na 13 dzień była ona jednak w 15 i żeby ta mała ilość serduszek wystarczyła:-):-D Bo wtedy miałabym jeszcze nadzieję że w tym cyklu się udało

Ostatnia edycja:
Szczerze mówiąc staramy się z mężem od maja (tak w pełni od czerwca), wrzesień był na dużym luzie, bo choć temperaturę mierzę i obserwuję się to robię to bardziej dla poznania swojego organizmu. Takich objawów jak teraz nie miałam nigdy, nawet jak zaciążyłam, to nie było to tak mocne jak teraz.

reklama
basik fajny ten film. lubie sie czegos nowego dowiedziec, 100mln pleminkow produkowanych dziennie?! i ani jeden nie moze trafic??

ewka to jestesmy na podobnym etapie, tylko my juz po badaniach. moj tez w pewnym momencie stwierdzil ze trzeba zrobic i jak sie zgodzil na badanie nasienia to bylam w siodmym niebie :-p ale znowu teraz zobaczyl moja sygnaturke na BB i nie chcial wierzyc ze to juz tyle minelo.. a to i tak nie jest od odstawienia tabletek liczone.
malusiolka Ty dobrze wiesz,ze to nie zatrucie tylko objawy jak u Straciatelli :tak: ktora swoja droga zniknela.
tekla przykro mi bardzo :-( lepiej pojdz do gina i zobacz co tam sie dzieje w srodku.

Lemonca ile Ty prawdy napisalas... nasze organizmy sa madrzejsze niz nam sie wydaje! ja przy tym moim szalonym cyklu troche poszperalam w necie i wyczytalam ze antybiotyki moga przesunac owu bo w trakcie brania organizm wie ze nie powinno byc jeszcze ciazy. tak sie glowilam bardzo jak to mozliwe ze pecherzyki czekaja az antybiotyk sie skonczy, ale jakos mozliwe bo u mnie wlasnie na to wyglada. sposob bez obserwacji jest ekstra, jezeli nie masz potrzeby sie czegos o swoim cyklu dowiedziec i jezeli wiesz ze przytulanki beda na przyklad co drugi dzien. mi sie w tym cyklu owu przesunela i juz mnei szczerze mowiac troche meczy to czeste przytulanie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry