• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

zosiasamosia, skąd wzięłaś te procenty? :P Ja słyszałam, że 45% jest na zajście w ciąże u zdrowej pary :)
Ja czytałam, że na zajście w ciążę w każdym cyklu zdrowa para ma średnio 25 % szans. Z wiekiem te szanse maleją. Po 35 r. ż u kobiety spadają do 10 %.

Tu jest kalkulator płodności, ale do tego trzeba tez podejść z rezerwą przecież.. Age & Fertility Calculator - How Does Your Age Affect Your Fertility | Countdown to Pregnancy

reklama
natkusia, u mnie jest w miarę tylko czasami muszę iść na rozmowę z muszlą :laugh2: Wmawiam sobie, albo podtrułam się czymś. A poza tym nie mogę pasztetu dziadunia jeść, bo od razu do łazienki lecę :( A tak go lubięęęęęę....!!!!

Leemoncia, mi się często zdarza nie myśleć :-D

labell, nie smuć się. Jak nie ten cykl, to kolejny będzie Twój. Trzymam &&&&& :)

lamorelka, nie możesz krwawić :( Chyba, że to ma oznaczać implantacje. Implantacja nie musi objawiać się tylko plamkami ze śluzem. Jeżeli nie ma skrzepów - jest nadzieja. Trzymam mocno &&&&&& :*

Ostatnia edycja:
Tekla, tylko się nie załamuj ! :* będzie dobrze :tak: powtórz testy za jakiś czas, a jak nie... to następny cykl jest Twój! :*

leemonca, sama prawda. Ja jak liczyłam dni płodne, to się nie udawało. Jak przestałam na to zwracać uwagę, to się udało...

zosiasamosia, ja z kolei czytałam podobnie, że jest tylko 30% szans na zajście w ciążę :sorry2:

TRZYMAM KCIUKI ZA KAŻDĄ Z WAS! :*

mamaTomeczka - obiecałam link do bloga, gdzie laska wkleja codziennie zdjęcia szyjki macicy. Proszę: Live In Nature Nie polecam tym o słabszych nerwach. Weszłam teraz i widziałam, że laska miała ostatnio infekcję. Ale z drugiej strony dobrze wiedzieć jak taka infekcja wygląda :cool2:

Lamorela - spokojnie, może to implantacja! :)

Ostatnia edycja:
Skrzepów nie ma, a zaczęło się max godzinę temu, bo wcześniej byłam w wc i na papierze nic nie było. Zastanawia mnie to, że temperatura poszła w górę zamiast spaść. Bardzo krótki cykl, jeżeli to @, to prawdopodobnie owulka była jednak w 8 dc, a nie 15 lub mam jakiś problem z fazą lutealną.

Ostatnia edycja:
benfica jak tak wam sie udalo to Twoj ma niezle zolnierzyki :tak:

no nie wiem, jak jest teraz, bo to było 3 lata temu :dry: a 3 lata to szmat czasu jak się okazuje :confused:

leemonca wg niej najlepiej biegać po trawie :dry: ale też jakoś do mnie to nie przemawia bo wiem, ile ludzi biega po asfalcie itp... ale ja się już przekonałam, że co lekarz to teoria, więc wszystko trzeba dzielić przez 4 ;-)

lamorela
jak sytuacja? Nadal krwawisz?

reklama
Jak tempka nie spadnie, to testuję na pewno! Miałam jutro iść na morfologię, ale nie pójdę bo zawsze mam tragiczne wyniki jak mam @.

benfica tak.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry