reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

MALUSIOLKA-Jezeli patrzec na poprzedni cykl to wychodzi,ze jestem 2 dni po terminie..ale jestem drugi cykl po odstawieniu tabsów to nie wiem dokladnie,bo to różnie bywa..ale kupiłam właśnie przed chwilą test w aptece, to może jutro zrobieNatkusia-a Ty miałaś co ile @ po odstawieniu,który jesteś cykl po odstawieniu?

reklama
Susel zaczełam mierzyć temperaturę w tym cyklu. Jest to dla mnie dość uciązliwe ze wzgledu na prace zmianowa. Namówił mnie na mierzenie temeratury mój mąż. Do tego bede teraz robic hormony i koło 10 dnia cyklu mam sie wybrac na usg. Martwi mnie tylko to że ja mam bardzo krótkie cykle co miesiac dokładnie 23 dni. Żadko sie zdarza by trawał 24. Czytałam że takie krótkie cykle mogą spowodowac że mimo zaplodnienia nie uda sie zagnieździć.

dziewczyny, ktore mowia ze jak przestaly myslec to sie udalo. podzielcie sie sposobem na niemyslenie!
lamorela wow!:confused: oby to byla implantacja jak dziewczyny mowia, bo nawet duza za szybko na @. ciekawe co jutro sie okaze. dawaj znac z samego rana! &&&&& zeby to jednak nie byla @!!
benfica z tego co mowisz to jest wysportowany wiec i kondycja zolnierzykow pewnie jeszcze lepsza :tak:
KPe007 siknij jutro kobieto! nie typowa jak na staraczke cierpliwosc masz, w sumie nic tylko gratulowac! :happy2:

brrr85 to widze ze teraz staranka pelna para! faktycznie krotkie masz te cykle. a wiesz kiedy jest owu? bo tak naprawde najwazniejsza jest dlugosc drugiej fazy.

susel, trzeba się czymś zająć. Ja żeby nie myśleć o zajściu w ciąże sprzątam, albo gotuje :D Lubię to robić i zapominam :)

mamaTomeczka, może to zapłodnienie :)

Dobra Kochane ja uciekam spać, bo padam na twarz. Do jutra Słodkich snów :*:* I nie myślcie tyle o zajściu w ciąże, bo można oszaleć <przytul> Kciuki za wszystkie trzymam &&&&& :*

KPe007, czekam rano na wyniczek :D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :* I jeszcze mocniej trzymam kciuki :*

Ostatnia edycja:
susel wejdę jak tylko zmierzę temperaturę! Najświeższe doniesienia z krwawego frontu: na podpasce jest krew, ale ociupinka. Więcej jest jak się podcieram na papierze niż na podpasce.

reklama
Do góry