• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

No na dwoje babka wróżyła.. Może być z tego @, a może nie być.. Oby ustało - oby to było tylko brudzenie.. Ciężko coś konkretnego powiedzieć. Daj znać jutro jak sytuacja.
Ja szału dostaje z nowymi sasiadkami. Zaczynam się zastanawiać czy to nie jakieś burdello sobie zrobiły obok. Co jakiś czas jakiś facet do nich przychodzi. Jeśli to jeden i ten sam, to jest jakiś pierdzielniety..

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, ktore mowia ze jak przestaly myslec to sie udalo. podzielcie sie sposobem na niemyslenie!

To nie tak, że nie myślałam, ale w sierpniu nie mieliśmy czasu, bo remont mieliśmy i po prostu nie liczyłam dni plodnych ani nic, bo kochaliśmy się tylko dwa razy i mieliśmy się starać od września :) nawet ciąży nie podejrzewałam i robiłam wszystko: nosiłam gruz, kafelki, szlifowałam ściany, malowałam... No co było trzeba. I taka niespodzianka :)

witam przed 6 :-D ból zatok od wczoraj popołudnia się rozkręcił i jak wstałam, aż mi było niedobrze, więc się nie obeszło bez ibupromu :no: dziewczyny mam nadzieję, że te plamienia i bóle to nie na @, ale na fasolkę :-) trzymam kciuki

Tekla wszystko?

Kpe
u mnie jest pierwszy cykl od odstawienia więc mogą różne rzeczy się dziać. &&&&&&&&&&&&&& mocno ściskam :*

Lamorela przykro mi, że krwawisz.. może leć do lekarza!

Malusiolka ojj wspólczuje spotkań z klozetem :dry: ale przynajmniej wiesz że w ciąży jesteś :-D :*

ja zaraz śmigam do pracy..
Miłego dnia :*

to widze ze teraz staranka pelna para! faktycznie krotkie masz te cykle. a wiesz kiedy jest owu? bo tak naprawde najwazniejsza jest dlugosc drugiej fazy.
No własnie nie do konca moze to mierzenie mi pomoze w okresleniu owu. Z mojej temperatury wychodzi ze skok miałam w 16 dniu cyklu. Ale czytałam ostatnio ze jednak sam skok nie mówi o owu. wiec sama juz nie wiem. ehh

Dzis lub jutro mam dostać @. nienawidze tych dni. Prawie zawsze wtedy widze u siebie objawy ciazowe a i tak przychodzi @. Trzymam kciuki za dziewczyny które beda testować oby tylko II kreski były :-)

Dzień dobry kobietki :-D

Lamorela, mamaTomeczka jak się ma sytuacja z plamieniami?? Ustały? Oby, kciuki zaciśnięte &&&&&

U mnie brak @, 15dpo... Zrobię test, ale dopiero po godz.17, zwlekam z tym bo boję się roczarowania :-p.

ale jestem zadowolona! w koncu w tym szalonym cyklu ovu zaznaczyl mi piekna owulke :-) teraz tylko czekanie i juz nie musze meczyc meza :-p

Malusiolka
lubisz i sprzatac i gotowac? co za wspaniala zona :-) az sama bym taka chciala ;-) ja to mam dwie lewe rece i czesto z mezem mowimy, ze zona by nam sie przydala ;-)

lamorela co tam u Ciebie dzisiaj? tempka pieknie rosnie!

mamaTomeczka a jak u Ciebie?

mychunia jak u Ciebie juz po owu (kompletnie sie pogubilam) to lepiej paracetamol niz ibuprofen sobie wez.

brrr85 no jak w 16dc mialas owu to troche krotka ta druga faza. moze poobserwuj sie przez kilka cykli i jak sie okaze ze jednak moze byc za krotka to gin podpytaj.

Susel najlepszy byłby monitoring cyklu poprzez usg i wtedy wiedziałabym kiedy mam ta owu i czy wogole mam. W nowym cyklu mam umówic sie na usg 10 dc. Jak uda mi sie umówić to zobaczymy co tam sie dzieje. Bo mimo iz mam pakiet w lux medzie to na usg pierwszy wolny termin był na październik. bo prywatnie to troche duzo kasy.

Malusiolka chęc do sprzatania podziwiam. Gotowac lubie nawet czasami eksperymentuje z przepisami :)

Dzien dobry dziewczynki!
Poki co nie pisalam bo i nie bylo o czym, ale czytam Was codziennie. W koncu dostalam wczoraj @ hurrraaa! i po zakonczeniu beda staranka. Maz juz mnie straszy ze bedzie mnie meczyl codziennie hahah;) Nastepna @ wypadalaby na 8 pazdziernika, jesli ktos moze zaktualizowac liste, a 9 moj malzonek bedzie mial urodziki, kto wie moze dostanie prezent w postaci 2 kreseczek;)
Buziole!

reklama
Moje plamienie implantacyjne przerodziło się w @. Trochę się rozczarowałam ale spoko. Czerwiec też fajny miesiąc:-) Wczoraj się bardzo wystraszyłam ponieważ czytałam wcześniej o plamieniu i była wzmianka o delikatnym a u mnie wczoraj było ciut bardziej niż delikatnie. Po drugie naprawdę nigdy ale to nigdy (nie biorąc pod uwagę 1 cyklu po tabsach) nie miałam żadnych przesunięć. Zawsze przychodziła jak w zegarku. 29 dc i na następny dzień rano małpiszon ( różne stresy w życiu miałam i zmiany klimatu i nawet to mi nie rozlegulowało cyklu). Od lat zapisuję sobie zawsze w kalendarzu bo na tej podstawie obliczałam z dokładnością 100% kiedy wystąpi u mnie ból okołoowulacyjny. Chciałam wiedzieć bo jest on tak strasznie intensywny że zdarzało mi się kilka razy mdleć i po prostu na ten dzień nigdy nie robiłam sobie planów. Wolałam w miarę możliwości cierpieć w domu). A po trzecie u mnie pierwszy dzień @ zaczynał się zawsze takim brunatnym plamieniem po wstaniu z wyra i dopiero w ciągu kilku godzin się rozwijało krwawienie. No to teraz nie wiem na który dzień mam się przepisać z kolejnym terminem @? Teraz jak o tym myślę to czy możliwe jest żeby po kilku latach brania tabletek i odstawieniu ich w kwietni mógł mi się cykl nagle dopiero teraz skrócić???? Bo poprzednie @ miałam od kwietnia do teraz (oprócz tej pierwszej po tabletach) regularnie tak jak zawsze ale od 1 dc ból owulacyjny występował w 13 dc a przed tabletkami był on zawsze w 15 dc.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry