reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
Cześć Kobitki!!

Malusiolka - to narazi ciiiii i 3maj &&&&& :) i dzięki, wiesz za co:)

Czy implantacja zawsze jest widoczna jako plamienie?

KPE - super!!!!!!!! gratulacje!!!

Leemonca mądrze piszesz. Ja już też nie patrze na te objawy mam czy nie mam będzie co ma być:) a tempkę mierzę od tego cyklu dopiero, żeby poznać swoje ciało i zobaczyć jak to się odbywa wszystko i jak reaguję.

Susel - wiedziałam, że się uda:|) gratki i 3mam &&&&&&& za dalsze wyniki:)

Lamorela jak tam?

KPe007 gratulacje! U mnie niestety dalej to samo co wczoraj, krwawienie jest, dalej bez skrzepów, ale myślę, że to kwestia czasu jak polecą, najdziwniejsza jest moja temperatura! Ona wzrosła!

Cześć dziewczyny! Sorki,że tak znienacka się wtrącam, ale mam taką sprawę. Otóż ja też byłam staraczką do niedawna - niektóre z Was kojarzę jeszcze z majówek i czerwcówek. Czy któraś z Was myślałam o piciu ziółek o.Sroki? Nie wiem czy mi pomogły czy nie, brałam je niecały 1 cykl, a potem już nie było potrzeby ;-) bo się udało...no i sporo mi ich zostało - chętnie oddam kolejnej staraczce. Sama też dostałam je od dziewczyny z tego forum,której poszczęściło się i przesłała je mi. Teraz ja mogę przesłać dalej. Gdyby któraś była zainteresowana to proszę o wiadomość na priv.
Gratulacje dla zaciążonych i powodzenia dla starających się :-) pozdrawiam

Lamorela siknij na test, tym bardziej że Temp wzrosła i jeśli jest dodatni to śmigaj do ginekologa powinni Ciebie przyjąć od ręki jak powiesz, że na teście II a plamisz

KPe007 gratuluję z całego serducha:-D:-) To teraz się zacznie tego nie możesz, tamtego nie powinnaś:-):-D Tak trochę zazdroszczę ale i na nas przyjdzie kolej:-D Dbaj o siebie i dzieciątko. Życzę mało mdłości:tak:

Phoebe kochana dziękuję za tak miłe słowa:-):-D No musi się nam w końcu udać co nie? Będziemy czerwcówkami jak nic:-) Ja za Was wszystkie mocno mocno z całych sił trzymam kciuki. A z marzeniami ciążowymi to już się pożegnałam w tym miechu. Rano jeszcze dla pewności zrobiłam ostatni test nie pozostawiający złudzeń. Poza tym krwawienie w ciąży jest ponoć inne delikatniejsze, krótsze... A ja już w tej chwili mam normalnie. Tylko jak ja synkowi powiem że mamusia nie ma jeszcze dzidziusia w brzuszku??? Tak jakoś w maju jak dopytywał natrętnie po raz setny w tym dniu kiedy będzie miał braciszka albo siostrzyczkę palnęłam durnowato tak na odczepnego że do jego urodzin dzidziusio już chyba będzie w brzuszku. Myślałam że tak jak zawsze wleci jednym uchem i wyleci drugim ale nie. On pamięta i dopytuje się ciągle. Niemal odlicza dni do urodzin i to nie ze względu na prezenty:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( (to jest dla mnie najbardziej przykre na dzień dzisiejszy)

KPe007 GRATULACJE!!! ale sie ucieszylam :-) zaraz Cie tu zmienie na liscie :tak:

mamaTomeczka cykl moze sie przesunac dopiero kilka miesiecy po odstawieniu. u mnie tak bylo. z tego co sie dowiedzialam to zaraz po odstawieniu organizm jeszcze moze isc tym samym trybem przez jakis czas dopoki sie zorientuje ze cos jest inaczej :-p
ewka ovu mi wyznaczyl teraz @ na 19.09 ale jak nie przyjdzie to poczekam z Toba na testowanie 20.09 :tak:
Grzanka kochana jestes! a Twoj wykres z dnia na dzien coraz piekniejszy ;-)

reklama
CONTI-udalo sie w drugim cyklu po odstawieniu tabletek:-) LAMORELA-ja bym zrobila test na Twoim miejscu,ja w zeszlym miesiacu tez mialam takie krwawienia w terminie @ ale bez skrzepow i tak sie zastanawiam, czy ja czasem nie jestem drugi miesiac w ciazy:-)

Do góry