reklama
Grzankaa
Fanka BB :)
Cześć Kobitki!!
Malusiolka - to narazi ciiiii i 3maj &&&&&
i dzięki, wiesz za co
Czy implantacja zawsze jest widoczna jako plamienie?
KPE - super!!!!!!!! gratulacje!!!
Leemonca mądrze piszesz. Ja już też nie patrze na te objawy mam czy nie mam będzie co ma być
a tempkę mierzę od tego cyklu dopiero, żeby poznać swoje ciało i zobaczyć jak to się odbywa wszystko i jak reaguję.
Susel - wiedziałam, że się uda:|) gratki i 3mam &&&&&&& za dalsze wyniki
Lamorela jak tam?
Malusiolka - to narazi ciiiii i 3maj &&&&&
Czy implantacja zawsze jest widoczna jako plamienie?
KPE - super!!!!!!!! gratulacje!!!
Leemonca mądrze piszesz. Ja już też nie patrze na te objawy mam czy nie mam będzie co ma być
Susel - wiedziałam, że się uda:|) gratki i 3mam &&&&&&& za dalsze wyniki
Lamorela jak tam?
Mrowkaa
Cześć dziewczyny! Sorki,że tak znienacka się wtrącam, ale mam taką sprawę. Otóż ja też byłam staraczką do niedawna - niektóre z Was kojarzę jeszcze z majówek i czerwcówek. Czy któraś z Was myślałam o piciu ziółek o.Sroki? Nie wiem czy mi pomogły czy nie, brałam je niecały 1 cykl, a potem już nie było potrzeby ;-) bo się udało...no i sporo mi ich zostało - chętnie oddam kolejnej staraczce. Sama też dostałam je od dziewczyny z tego forum,której poszczęściło się i przesłała je mi. Teraz ja mogę przesłać dalej. Gdyby któraś była zainteresowana to proszę o wiadomość na priv.
Gratulacje dla zaciążonych i powodzenia dla starających się :-) pozdrawiam
Gratulacje dla zaciążonych i powodzenia dla starających się :-) pozdrawiam
mamaTomeczka
KPe007 gratuluję z całego serducha
:-) To teraz się zacznie tego nie możesz, tamtego nie powinnaś:-)
Tak trochę zazdroszczę ale i na nas przyjdzie kolej
Dbaj o siebie i dzieciątko. Życzę mało mdłości
Phoebe kochana dziękuję za tak miłe słowa:-)
No musi się nam w końcu udać co nie? Będziemy czerwcówkami jak nic:-) Ja za Was wszystkie mocno mocno z całych sił trzymam kciuki. A z marzeniami ciążowymi to już się pożegnałam w tym miechu. Rano jeszcze dla pewności zrobiłam ostatni test nie pozostawiający złudzeń. Poza tym krwawienie w ciąży jest ponoć inne delikatniejsze, krótsze... A ja już w tej chwili mam normalnie. Tylko jak ja synkowi powiem że mamusia nie ma jeszcze dzidziusia w brzuszku??? Tak jakoś w maju jak dopytywał natrętnie po raz setny w tym dniu kiedy będzie miał braciszka albo siostrzyczkę palnęłam durnowato tak na odczepnego że do jego urodzin dzidziusio już chyba będzie w brzuszku. Myślałam że tak jak zawsze wleci jednym uchem i wyleci drugim ale nie. On pamięta i dopytuje się ciągle. Niemal odlicza dni do urodzin i to nie ze względu na prezenty:-
-
-
-
-
-
-
-( (to jest dla mnie najbardziej przykre na dzień dzisiejszy)
:-) To teraz się zacznie tego nie możesz, tamtego nie powinnaś:-)
Tak trochę zazdroszczę ale i na nas przyjdzie kolej
Dbaj o siebie i dzieciątko. Życzę mało mdłości
Phoebe kochana dziękuję za tak miłe słowa:-)
No musi się nam w końcu udać co nie? Będziemy czerwcówkami jak nic:-) Ja za Was wszystkie mocno mocno z całych sił trzymam kciuki. A z marzeniami ciążowymi to już się pożegnałam w tym miechu. Rano jeszcze dla pewności zrobiłam ostatni test nie pozostawiający złudzeń. Poza tym krwawienie w ciąży jest ponoć inne delikatniejsze, krótsze... A ja już w tej chwili mam normalnie. Tylko jak ja synkowi powiem że mamusia nie ma jeszcze dzidziusia w brzuszku??? Tak jakoś w maju jak dopytywał natrętnie po raz setny w tym dniu kiedy będzie miał braciszka albo siostrzyczkę palnęłam durnowato tak na odczepnego że do jego urodzin dzidziusio już chyba będzie w brzuszku. Myślałam że tak jak zawsze wleci jednym uchem i wyleci drugim ale nie. On pamięta i dopytuje się ciągle. Niemal odlicza dni do urodzin i to nie ze względu na prezenty:-KPe007 GRATULACJE!!! ale sie ucieszylam :-) zaraz Cie tu zmienie na liscie 
mamaTomeczka cykl moze sie przesunac dopiero kilka miesiecy po odstawieniu. u mnie tak bylo. z tego co sie dowiedzialam to zaraz po odstawieniu organizm jeszcze moze isc tym samym trybem przez jakis czas dopoki sie zorientuje ze cos jest inaczej
ewka ovu mi wyznaczyl teraz @ na 19.09 ale jak nie przyjdzie to poczekam z Toba na testowanie 20.09
Grzanka kochana jestes! a Twoj wykres z dnia na dzien coraz piekniejszy ;-)

mamaTomeczka cykl moze sie przesunac dopiero kilka miesiecy po odstawieniu. u mnie tak bylo. z tego co sie dowiedzialam to zaraz po odstawieniu organizm jeszcze moze isc tym samym trybem przez jakis czas dopoki sie zorientuje ze cos jest inaczej

ewka ovu mi wyznaczyl teraz @ na 19.09 ale jak nie przyjdzie to poczekam z Toba na testowanie 20.09

Grzanka kochana jestes! a Twoj wykres z dnia na dzien coraz piekniejszy ;-)
reklama
KPe007
CONTI-udalo sie w drugim cyklu po odstawieniu tabletek:-) LAMORELA-ja bym zrobila test na Twoim miejscu,ja w zeszlym miesiacu tez mialam takie krwawienia w terminie @ ale bez skrzepow i tak sie zastanawiam, czy ja czasem nie jestem drugi miesiac w ciazy:-)