reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Statystyka:

Liczba starających się :

Starających się: 57!!
Zaciążonych potwierdzonych: 20 !!!!!

Potwierdzone:

Kwietniówki 2014

Lebara - termin @09.08 - II
madziolina_p - termin @ ok 10.08 - II
żabucha - termin @ 10.08
II
krowkabordo - termin @ 15.08 II
malinaa - termin @ 11.08 II
MamaPrawnik - termin @ 14.08
II
Sanni II

Majówki 2014

Straciatella - termin @ 22.08
II
nana7ma - II
bluecaat - II
perelka86 - II
stazi24 - II
martuskubus II
Nanncy II
applecrumble II
aesthete II
sagaa31 II
matita II
Kingax1
II
KPe007 II

Czekamy na potwierdzenie:

Dominikak86 - termin @ 31.08
hania$ - termin @ 31.08
dzikuska - termin @ 2.09
DorciaM- termin @ 2.09

anuszka - termin @ 4.09
karotka - termin @ początek września
natkusia - termin @ 4.09
mimimoo - termin @ 6.09
malusiolka - termin @ 6.09
biedroneczka - termin @8.09

Wrzesień 2013

emalia82 - termin @ 10.09
brrr85 - termin @ 10.09
mikaaa - termin @ 10.09
Aśku - termin @ 13.09
GosiaDr - termin @ 13.09
tamaguczi - termin @ 13.09
malgonia1 - termin @ 14.09
Grzankaa - termin @ 14.09
mallaika - termin @ 14.09
kaśkasiunia - termin @ 14-15.09

Andzia15 - termin @ 15.09
celta - termin @ 15.09
basik77 - termin @ 15-16.09
Arcala- termin @ 17.09
wanda_23 - termin @ 17.09
karola1986-21 - termin @ 19.09
susel - termin @ 19.09
ewka358 - termin @ 20.09

mychunia - termin @ 22.09
zosiasamosia - termin @ 22.09
Agaawa - termin @ 22.09
doska1 - termin @ 23.09
maja35 - termin @ 23.09
poziomka@ - termin @ 23.09
wiikki - termin @ 23.09
Malponea - termin @ 25.08
Asica86 - termin @ 27.09
starduscik - termin @ 27.09
fox - termin @ 27.09
Agniecha83 - termin @ 28.09
Paulinka88 - termin @ 28.09
waiting4beans - termin @ 29.09
CarpeDiem - termin @ 29.09
aureolcia - termin @ 30.09

Październik 2013
Joaro - termin @ 1.10
mycha05 - termin @ 1.10
kobietka22 - termin @ 2.10
benfica - termin @ 2.10
Abezela - termin @ 2.10
Cyntia85 - termin @ 4.10
Leemonca - termin @ 4.10
mamaTomeczka - termin @ 7-9.10
malena100 - termin @ 8.10
Phoebe - termin @ 8.10
Conti - termin @ 8.10
Madzia&Lena - termin @ 13.10
Piaska - termin @ 21.10

Poczekalnia
WRACAJCIE DO NAS SZYBKO!!!!!
madziulka291
tekla23
Kropka10
Dorcia
Lothien
madziakowalik
ann_art
Nuuuśka
Sandra_best
Mar-chew
lamorela
black_tea
centka80
labell

Ostatnia edycja:
reklama
Testu ciążowego nie mam, ale zrobię dopiero jak skończy się to krwawienie. Nie wiem o co chodzi, ale jest tego jakby mniej. Dobra ja na razie idę, wrócę po południu, nie napiszcie za dużo!

lamorelko, liczę u Ciebie na to, że to plamienie implantacyjne. Zaciskam mocno &&&&&& :*

mamoTomeczka, Kochana jeżeli nie ma skrzepów to jest szansa na ciąże :) Ja miałam przez 2 ciąże krwawienie, które myliłam z miesiączką, a później zdziw, że jestem 5/6 tygodniu ciąży :D trzymam &&&&& :*

brrr85, lubię czystość i to dlatego :) Ale dziękuję :*

KPe007, a nie mówiłam? :D Śmierdziałaś ciążą aż tu w Olsztynie :p Gratuluję Kochana :*:* Trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo, które trzymasz pod serduszkiem :*:)

natkusia, do mnie jeszcze ciotka z Warszawy nie zawitała, a jest 30 dc. Jak chodzę, to trochę lewy jajnik pobolewa i podbrzusze, a tak poza tym ok. Wczoraj jak kładłam się spać, to mąż powiedział żebym się nie martwiła, bo jestem na 100 % w ciąży :) Aż miło się zrobiło.

Grzaneczko, trzymam, trzymam cały czas za Ciebie kciuki. Od samego początku jak Ciebie poznałam :) Buziole :* I proszę bardzo :)

Cyntia, a Ty jak się czujesz? Trzymam mocno&&&&&& :*

wiikki, a jak u Ciebie?

GosiaDr, a u Ciebie co tam?

Ostatnia edycja:
u mnie teoretycznie powinna zacząć się owu, robiam test owulacyjny to ni cienia kreski, nie wiem, śluz niby rozciągliwy ale znikowe ilości. No nic tak czy siak z mężem bedziemy dzialać :)

Malusiolka kochanego masz męża :)

wiikki, miło że tak sądzisz. Ale faktycznie jest bardzo Kochany :) Trzymam mocno, mocno, mocno kciuki za Was &&&&&&& będzie dobrze. Trochę podziałacie i za tydzień, góra dwa dowiesz się o ciąży :D

MamaTomeczka, czy Twoj synek wie skad sie biora dzieci? Jesli nie, to moglabys wymyslic ze jeszcze nie spotkalas grzecznej fasolki. Wszystkie ktore widzialas do tej pory bylyby niegrzeczne dla niego i ze go bardzo kochasz dlatego chcesz dla niego grzecznego brata/siostre, a to troche moze potrwac. Starszego syna zapytalam czy chcialby miec brata lub siostre jak juz wiedzialam ze jestem w ciazy, chcial brata, bo powiedzial ze jakby byla dziewczynka to by sie jej wstydzil... teraz tez zapytam jak juz bede wiedziala ze sie uda. Chociaz tym razem moze byc gorzej. Starszy juz wie co to znaczy miec brata i kto wie moze powie ze juz nie chce :p
Lamorela trzymam kciuki!
Kpe007, kiedy sie wybierasz do lekarza? Jeszcze raz Ci serdecznie gratuluje!

susel - dzięki Kochana, cały czas mam tą samą temperaturę, to dobrze? Twój wykres też niczego sobie:) &&&&&&

Malusiolka - dziękuję Słonko:) jak tam się czujesz? a Twój mąż jest słodki, tak ja mój:) dzięki niemu tak nie myślę, bo nie wspomina nic o ciąży.

Phoebe, widzę że się starasz o 3 dziecko tak jak ja. Tylko, że ja mam dwie córeczki, a chciałabym mieć synka :) Powodzenia w starankach :) Jak ja się pytałam mojej 3 letniej córki, czy chce mieć braciszka, albo siostrzyczkę to ona "Nie, mam ksakse" :p Ale jak pytam, czy mama ma mieć dzidziusia w brzuszki, to ona "W brzuszku tak" :D

Grzaneczko, nawet ok się czuje, tylko troszkę w dole mnie pobolewa. Nawet nie mam objawów na @. Tylko zastanawiam mnie śluz, bo mam go dużo w kolorze białka kurzego.. czy to dobrze, to nie wiem. A ile Twój mąż ma lat? Może się kiedyś pytałam, ale nie pamiętam :p

Ostatnia edycja:
reklama
KPe007 - gratulacje kochana - piękna wiadomość :)

trzymam &&&& za wszystkie, które się starają, czekają na owu, są w trakcie badań, itd (w tym także za siebie :) )

ja mam jutro USG (12 dc), chcę skonsultować temat endometriozy u innego lekarza i popatrzeć czy jakieś jajeczko jest gotowe żeby o nie powalczyć w tym cyklu, a za tydzień będę miała badanie prolaktyny i progesteronu i dopiero ustalę wizytę u lekarza w Wawie i ew. on zdecyduje czy szpital i laparoskopia - no chyba, że do tego czasu zafasolkuję i nie będzie potrzeby...

lemonca święta prawda z tym nakręcaniem się, wmawianiem objawów ciąży - ja też tak mam, a jestem przekonana, że to wcale nie pomaga - dużo jest przykładów na to, że jak człowiek zajmie się czymś innym, przestanie myśleć natrętnie, to samo przychodzi... podczytuję teraz forum o endometriozie i właśnie tam jest sporo takich przypadków :) ale zupełnie nie wiem co zrobić, żeby nie myśleć - jak ktoś ma receptę, to bym z chęcią skorzystała...

Do góry