reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
DZIEWCZYNY-jeszcze raz dziekuje wam wszystkim za mile slowa:-) do lekarza jeszcze nie dzwonilam,ale mysle,ze umowie sie na przyszly tydzien..kurcze mam nwdzieje,ze bedzie wszystko o.k:-) musi byc:-) NATKUSIA- cos mi sie wydaje,ze Ty za wczesnie ten test robilas:-) &&&&&&&&&&&&&&&& za was wszystkie:-)

Grzanka, to dobry wiek :D Ja mam 25, a mój 28. A poza tym nigdy nie patrzyłam na wiek, tylko na uczucia :)

KPe007 Kochana, dawaj fluidy :D Dużo, dużo ma ich być :D I dla mnie żebym się nie myliła co do fasolki we mnie. A i pokaż jak możesz swój piękny teścik :D

Kpe007 Wielkie gratulachy! Suuuper!!!:tak: Przesylaj nam fluidki ciazowe.. pliiiiss;-)

To ktora nastepna testuje?:-) 3mam kciuki, a tymczasem zmykam na zajecia, a taaak mi sie nie chce bo jest ladna pogoda, ostatnie podrygi lata a tu w szkole tyle godz. trzeba siedziec:wściekła/y: No ale mus to mus;-)

A to porada dnia na ovufriend, mysle ze pomocna :)
Porada dnia
Zastanawiasz się kiedy najlepiej zaplanować współżycie maksymalizujące Twoje szanse na zajście w ciążę? Oto kilka faktów, które mogą pomóc Ci to zrobić: plemniki mogą dotrzeć do jajowodów już po 3 minutach od wytrysku i zazwyczaj są zdolne do zapłodnienia przez około 2-3 dni (zależy to od jakości plemników i „przyjazności” środowiska pochwy, np. ilości Twojego śluzu płodnego). Dodatkowo warto wiedzieć, że największa liczba plemników w spermie jest zazwyczaj po 3 – 5 dniach abstynencji seksualnej.

Milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
Grzaneczko, powstrzymałabym się z tym piwkiem. Nie wiem jak wpływa, ale wydaje mi się, że jakiś wpływ ma.

Ja jeszcze dzisiaj mam na 18-tą d 20-tej jazdę, a mi się nie chce. Ostatnio w stresie jestem i jazda mi nie idzie ;/

Czesc dziewczyny, nie zagladalam ze 2 dni a tu tyle sie wydarzylo, ze az ciezko nadrobic.
Gratuluje wszystkim zaciazonym, super!!
Ja czekam do przyszlego tygodnia na zrobienie testu.
Milego dnia :)

reklama
KPe ogromne gratulacje! :-D niech się maluszek zdrowo rozwija ;-)

Lamorela jak to plamienie to może faktycznie implantacja, &&& zaciśnięte.

mamaTomeczka szkoda że nie wyszło tym razem, następny cykl będzie wasz... I wszystkich tu kobietek :-D

głodna jestem, zjadłam już chlebek ale mały głód i tak jest odczuwalny, na przerwie wyskocze po jakieś chipsy haha. Co chwile latam do łazienki sprawdzam czy jest @, mam talie uczucie głupie ech normalnie same sobie stresu dodajemy :-(

Do góry