• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

tekla a dasz radę wcześniej odebrać?? Czekamy niecierpliwie na wynik i trzymamy &&&&&

susel staramy się 6 cykl :-( szczerze mówiąc to z mężem zawsze mówiliśmy, że jak będziemy chcieli to pach i zrobimy, a tu już 6 cykl leci :-D szkoda, że naszych min nie widzieliście jak się nie udało :-D mój J ostatnio sam stwierdził, że coś jest nie tak, że nam nie wychodzi i trzeba badania porobić jak tym razem się nie uda. Więc czekam do 20 jak @ przyjdzie to bezzwłoczna rejestracja do gina na wizytę :tak:

reklama
ewka358 właśnie nie dam rady, betkę robiłam przed wyjazdem do pracy, pracę kończę o 16:00 i mam 40 km do domu, a miasto tutaj całe rozkopane, więc zapewne do 17:00 mi zejdzie nim wyjadę na trasę i dojadę do siebie.

witajcie :) cały Was tutaj podczytuję... tak z doskoku - ale chyba dzisiaj posiedzę z Wami... u mnie jakiś dziwny ten cykl - te temperatury takie niskie... chym... dobrze, że w tym miesiącu nie było jako takich starań - miał być relaks...

reklama
witam :-) powrót do pracy po dwutygodniowym urlopie nie był wcale taki zły jak przypuszczałam :-D gratuluję nowo zafasolkowanym i trzymam kciuki za te niepewne i te testujące i w ogóle wszystkie :-) a ja nie mierze temp, nie robię testów owu... w sumie nic nie robię... nie licząc przytulań ;-) i czekam na wyniki starań :-D @ mam dostać 22 więc zobaczymy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry