susel patrze na Twój wykres i wychodzi na to, że ten cykl będzie dużo dłuższy od tych 27 dniowych ;-) ja @ spodziewam się 20.09 więc rozpoczęłam odliczanie
więc jeszcze 11 dni muszę czekać :-( cała wieczność.
Malusiolka krechy są widoczne gołym okiem więc GRATULUJĘ
dziewczyny coś się w tym cyklu u mnie dzieje. Nie wiem jak to napisać kurczę
ostatnio dużo się przytulaliśmy z mężem i teraz czuję jakbym miała pełną macicę
pierwszy raz mi się to zdarzyło a wcześniej nigdy czegoś takiego nie miałam
czuję taką pełność i boli nie mocno, ale czuję i teraz się zastanawiam co to może być. Oczywiście pierwsze co przyszło do głowy to to że się udało, ale odsunęłam tą myśl bo nie chce się nakręcać.
Czy któraś z Was dziewczyny miała coś takiego?
więc jeszcze 11 dni muszę czekać :-( cała wieczność.Malusiolka krechy są widoczne gołym okiem więc GRATULUJĘ

dziewczyny coś się w tym cyklu u mnie dzieje. Nie wiem jak to napisać kurczę
ostatnio dużo się przytulaliśmy z mężem i teraz czuję jakbym miała pełną macicę
pierwszy raz mi się to zdarzyło a wcześniej nigdy czegoś takiego nie miałam
czuję taką pełność i boli nie mocno, ale czuję i teraz się zastanawiam co to może być. Oczywiście pierwsze co przyszło do głowy to to że się udało, ale odsunęłam tą myśl bo nie chce się nakręcać. Czy któraś z Was dziewczyny miała coś takiego?
a o tej pelnej macicy to nie mam pojecia. w poprzednim cyklu (tym z II) mialam takie uczucie jakbym byla nadmuchana, moze tez o tym mowisz i w sumie w polowie krwawienia (czyli jak juz bylo po sprawie) to przestalam to miec wiec moze to i jest objaw ciazowy :-) tylko nie wiem czy az tak szybko to mialam.
, że się tak wyrażę). Przeszłam poronienie i wtedy w krwi było mnóstwo skrzepów i grudek. Podczas okresu też mam normalnie skrzepy i krew od różowej po brązową - jeszcze mi się nie zdarzyło tak jak teraz, dlatego wykonałam test wczoraj, ale wydaje mi się w sumie, że to Castagnus na to wpłynął.