reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

reklama
karola hejka co tam u Ciebie? Cykl z owulacją czy bez? Wy też już dość długo się staracie prawda?

hej ewka! no u mnie teoretycznie powinien być cykl z owulacją (odkąd jestem na Letroxie owulację miałam 2 cykle z rzędu co mi się nie zdarzało nigdy) ale w tym cyklu mam bardzo dużo nerwów i stresu i przez ten stres cykl mi się rozjechał kompletnie :-:)-:)-( dziwne skoki temperatury, brak owulacji no i co najgorsze, wróciły plamienia śródcykliczne, z którymi borykałam się przez ponad pół roku po odstawieniu tabletek, od pół roku był spokój z plamieniami a teraz to dziadostwo wróciło :wściekła/y:

co do starań to jak widać w suwaczku, staramy się ponad rok :-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy jeśli na teście owulacyjnym widzę delikatną drugą kreskę tzn że owulacja się zbliża, czy może nie oznaczać nic? Czasem mam testy bez żadnej kreski.

Mogę przesłać na e-maila którejś dziewczynie? i wstawi za mnie? bo chyba zaraz oszaleje :dry:. Jak się śpieszę to nic mi nie wychodzi. To do której mogę wysłać zdjęcia?? ;-)

Witam Kobitki. Ja właśnie po jeździe jestem i idę coś zjeść, bo głodna jestem. Dzisiaj znowu nie wytrzymałam i kupiłam test, jutro z rana zrobię :D Trzymajcie kciuki, bo jutro 31 dc :D

Mimimoo, dawaj ten screen kochana :D

Buziaki dla Was :*

natkusia, jak tam?

lamorelka, leci jeszcze?

Grzaneczko, a u Ciebie?

Dziewczyny, dawać dawać, bo chce ciocią zostać :D Trzymam za każdą &&&&&&&&&&&&:*
albo daj susel ja lecę jeść :D

Malusiolka dzięki, poszły fotki. :tak:

Jejciu jeszcze raz przepraszam was że tak to długo trwało, ale aż wstyd się przyznać nie wiedziałam jakie duże tu wyjdą i nie znam się na tym :zawstydzona/y: czy zmieniać wielkość itd

reklama
Do góry