Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

aż się buzia śmieje, bo coraz więcej zaciążonych 

nie opuszczaj nas, przecież możesz nadal z nami dzielić się wrażeniami, teraz już ciążowymi 
ja jednego nie znałam, drugi zmarł jak miałam 8 lat... ostatnia babcia zmarła miesiąc po tym, jak się dowiedzieliśmy, że jestem w ciąży
nie doczekała prawnuka
mój A ma jeszcze jedną babcię, ona ma już 93 lata i jest w średnim stanie, a A ją odwiedza raz na ruski rok - raz mu powiedziałam, co o tym myślę, zrobił jak uważa... akurat to ma chyba po moim teściu, bo to jego mama a odwiedza ją może z 6 razy do roku, bo najważniejsza jest dla niego praca... dla mnie to masakra... zrozumieją jak babcia odejdzie...

a testy owu wychodziły piękne 
Karola będzie dobrze, zobaczysz! Moja babcia długo się starała ale jak zaszła w 1ciążę to później jeszcze 2 dzieci urodziła! a powiedz jak Twoja tarczyca. Ja mam zapalenie w kierunku hashimoto, mam euthyrox ale na razie najmniejszą dawkę. Powiedział, że z tym można zajść w ciążę tylko trzeba kontrolować.

;-)karola nie wiem, czy oglądasz to, ale na kanale TLC leci program Medium z Long Island i powiem Ci, że ja wierzę w takie rzeczy. Myślę, że możesz mieć naprawdę kontakt z dziadkami, bo byłaś z nimi blisko i oni się Tobą teraz opiekują.
nawet jedna dziewczyna znalazła artykuł o tym, więc pomyślałam, że może któraś by była zainteresowana...