reklama

Staraczki 2013

A ja czytalam, ze czasem to, ze boli z jednej strony nie musi oznaczać, że z tej właśnie jest owulacja. Tzn boli z lewej, a produkuje prawy. Mnie w tym cyklu bolało po lewej i teraz tez bardziej ta strone czuje. Bobo test strumieniowy lezy i czeka, kartek z bobasami nie było, ale kupiłam super ilustrowana - dwie pszczółki-ludziki na niebieskim tle sobie bzykaja ;-)

reklama
Malusiolka - spokojnie, na pewno wszystko jest w porządku :tak: Weź sobie no-spę jakby brzuch Cię bolał znowu. Może to więzadła się rozciągają? Dla jasności i uspokojenia siebie możesz zrobić betę i zobaczyć jak przyrasta. Ale spokojnie :) Który to tydzień?

Cyntia, trochę mnie uspokoiłaś. Z wyliczeń moich wychodzi tak. Od ostatniej miesiączki, którą miałam 12.08 - wychodzi 6 tydzień, od owulacji, którą wydaje mi się, że miałam 23.08 - to 5 tydzień, a jak liczyć od zapłodnienia, które wydaje mi się, że miałam 30-tego (plamienie implantacyjne wydawało mi się, że wtedy miałam) - to wychodzi 4 tydzień. Czekam na wizytę u lekarza, którą mam na 1 października. Nie zrobię teraz bety, bo nie będę w tym tygodniu w Olsztynie. Ciężko samej z dwójką dzieci tyle km jechać do szpitala, a poza tym nie miałabym komu ich zostawić ;)

Cześć dziewczyny :-)

U mnie ok, wykres temp jakiś krzywy hehe :-D ale mam strasznie wodnisty śluz i dużo go.. jak daje w Ovyfriend ten śluz to pisze, że mam dni płodne :confused2: jak na mój gust trochę za wcześnie.. dziś przyszły testy ciązowe j owulkowe. Zrobiłam test owulkowy ale wyszedł negatywny więc to jeszcze nie ten czas.

Malusiolka spokonnie, na pewno będzie dobrze tak więc głowa do góry :* pewnie 1.10 usłyszysz pięknie bijące serduszko :tak:

Lamorela a nóż jak sobie odpuścicie uda się:tak:

Benfica &&&& żeby jednak owu była :-)

Susel ale nie umiem się doczekać wyników bety, mocno &&&&&&&& zaciśnięte!!

Cyntia ale podoba mi się Twój wykres :-) nie ma opcji, udać się musi..

Ok dziewczynki.. wybaczcie ale idę zmolestować mężula :-D

Buziaki i dobranoc

Malusiolka - najlepiej to się zrelaksuj w łóżeczku. Pewnie ciężko tak jak się ma dwoje małych dzieciaczków, ale, wiesz, lepiej ich nie dźwigaj ;-) Na tyle na ile to możliwe to się relaksuj - w końcu jesteś w ciąży :tak:
A tak z ciekawości czy z dziewczynkami miewałaś w ogóle jakieś plamienia czy brudzenia?

Natkusia - :) ten dziwny skok to był jak mnie przeziębienie złapało, może dlatego ta owulka mi się przesunęła. Ovufriend to tak sobie szasta tymi dniami płodnymi ;) Kciuki za testy owu! Widzisz - ja miałam z Allegro i jednak wykrywają pik LH (przynajmniej te skąd ja kupiłam).

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny :D

Jestem zupełnie nowa na tym forum :)
Zaczelismy starania w tym cyklu :D ostatnia miesiaczke mialam 28.08 :) i teraz czekam jeszcze 3 dni i bede robic test :D
Dziwnie sie czuje, temperatura okolo 37,1 caly czas, do tego dzis wymiotowalam jak spryskalam sie perfumami a przeciez uzywam ich od roku a do tego spac mi sie chce jak nie wiem :)
Przyznam sie ze dzis zrobilam test ale wyszedl niegatywnie ahhhh.
:D

:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry