reklama

Staraczki 2013

Cyntia wielkie gratulacje!!! Jakże bym chciała jutro też zobaczyć dwie kreseczki...

Dziewczyny dziękuję za miłe przyjęcie ;-)

Leemonca, ja też pochłaniam książki, a na codzień sama je tworzę (nie mylić z pisaniem ;-))

reklama
Cześć Kobitki :)

Jak obiecałam wrzucam zdjecie wczorajszego testu :) (byłam od wczoraj bez neta)
20131005_103840.jpg

Termin @ był w czwatrek - wiec to test 2 dni po terminie :) Nic nikomu jeszcze nie mowimy - czekamy na USG :)
Chyba jednak się udało - radość rosnie i wysyłam Wam Kochane fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trzymam za Was wszystkie kciuki &&&&& na pewno spotkamy sie w Czerwcówkach :)

Cyntia - G R A T U L A C J E !!!!!!!! Bardzo sie ciesze :) hurraa :):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Lamorela - po cichu gratuluje :) chyba wszystkie wiemy ze krecha bedzie ciemniec (jak u mnie)

MaCadamia - witaj :)

Ide kąpać Gabi i wroce do Was nadrobic zaległości bo tylko tak szybko luknelam co tam nowego :)

A u mnie ciezki dzien ......

Załączniki

• 20131005_103840.jpg
    20131005_103840.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 115
Leemonca - ja wiem, co czujesz. Parę miesięcy po poronieniu do znajomego, z którym rozmawialiśmy podszedł jego jakiś znajomy z maluszkiem i tak o dał mi go na ręce bym chwilę go przytrzymała. Nigdy w życiu maluszek nie był dla mnie taki ciężki do utrzymania, ale ciężki w sensie psychicznym. Nie lubię widzieć w sklepie, na ulicy kobiet z brzuszkami, bo od razu dotykam swojego brzucha. Chciałam mieć dziecko, ale 3,5 roku temu włączył mi się silny instynkt macierzyński i pragnienie bycia w ciąży, które prawie co miesiąc w oczekiwaniu na @ tliło iskierkę nadziei nawet jeśli przytulaliśmy się raz w miesiącu.

Ło, matko, jak ja bym wcześniej wiedziała, że mam później owulację niż według schematycznych kalendarzyków miesiączki ;-) Przy naszym sporadycznym przytulaniu warto było pomierzyć temperaturę i porobić testy owulacyjne i zmusić P. do serduszkowania wtedy, kiedy trzeba :-D

Dzięki, kobietki, za wsparcie. Chyba już jutro pójdę na betę.

Biedronka piekny test:)
Cyntia u Ciebie widac druga kreseczke golym okiem:) &&& za wysoka bete.

Malusiolka termin @ mam na 15 ale ovu mi jeszcze nie wyznaczyl owulacji, mysle ze byla w piatek, zobaczymy:) przytulas dla Ciebie wirtualny.

Piaska ja tez polecam Tobie crossa, sa juz 3 czesci. Moze nie jest tak dobry jak grey ale tez rozpala:) z podobnej serii polecam Wam jeszcze Jejbohater i jedna noc z bohaterem autorka Kaye Laura, troche lzejsze, fajna fabula, mi sie bardzo podobaly:)

Mam dzisiaj taki bol glowy, ze patrzec nie moge za dlugo w jeden punkt, masakra.

Ostatnia edycja:
Lamorela wydaje mi sie, ze owu byla w piatek, jak temp spadla do 36,2. Mysle, ze jak jutro tempka sie utrzyma albo wzrosnie to program mi wlasnie tak wyznaczy. Tak mialam w poprzednim miesiacu, ale zobaczymy.

Biedroneczka - Śliczny test. Cieszcie się - naprawdę jest czym Zazdroszczę (jak wszystkie tutaj ;-)) i powodzonka życzę. Jednego fluidka zabieram dla siebie :-D

Macadamia - to musi być fajne, masz kontakt z różnymi książkami? Czyżbyś miała okazję czytać nowości zanim pojawią się na rynku :szok:

Cynita - na szczęście za chwilę Twój maluszek będzie na świecie. Ja mocno trzymam kciuki za Wasze zdrówko.
Ja odwracam wzrok od kobiet w ciąży, z głębokimi wózkami, z maluszkami. Po prostu nie mogę.... Mam nadzieję, że to chwilowe

Macadamia, witaj :) Napisz może jak masz na imię i ile masz lat Ty i Twój mąż :)

Cyntia Kochana, ogromne gratulację :*:* &&&&&&& Trzymajcie mi miejsce w Czerwcówkach, bo bardzo chciałabym z Wami tam być. Ale czas pokaże :(

lamorelka, trzymam mocno &&&&&& będzie mocna kreseczka, zobaczysz :*

Grzaneczko, trzymam &&&& aby ten cykl był owocny :*:)

mamaTomeczka, Kinia, dziękuję :*

Leemoncia, nie dziwie się Tobie :* <przytul> Ale nie martw się Kochana. Ty też niedługo zobaczysz swoje upragnione II kreseczki :*:* Jak zaszłam w ciąże, zaraz moja siostra też i 6/7 tygodniu poroniła, to nie wiedziałam co ma robić. Źle mi było przyjeżdżać do niej :( Ale powiedziała żebym się nie martwiła i ona bardzo chce widzieć mnie i mój brzuszek. Dziwnie się z tym czułam, ale na szczęście po 6 miesiącach znowu zaszła w ciąże i ma 2,5 roczną córeczkę i drugą 6 miesięczną :) Tobie też się uda. Trzymam mocno za Ciebie &&&&& :* Jestem z Tobą Kochana :*:*

centka, jak tam weekendzik z chłopcem? :D

Mnie coś pobolewa prawy jajnik :szok: Ale to mi nie przeszkodzi w dzisiejszym przytulanku z moim mężem :D Musi dzisiaj być małe co nie co :D Trzymajcie kciuki aby było owocne :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry