reklama

Staraczki 2013

Dziekuje dziewczyny :)

Cyntia :) za kilka dni Twoj test tez bedzie tak wygladał :) Moj jeszcze w srode tez byl taki slaby :) dlatego nawet fotki nie wrzucalam ;) Tak sie zastanawiam nad beta ale chyba sobie odpuszcze...testy ciemnieja wiec chyuba jest cos na rzeczy ;-) w tyg zadzwonie do gina i umowie sie na przyszly tydz zeby juz zobaczyc na pewno fasolke :) A Ty idziesz na bete?
Moja radosc jest podwojna bo mam coreczke a według CHINSKIEGO KALANDARZA PLCI DZIECKA bedzie tym razem syn :-D Jestem raczej sceptyczna i nmie wierze w zabobony ale 99% moich znajomych potwierdzilo ten kalendarz :-D:-D wiec chyba cos w tym jest ;-) wrzucam link Chiński Kalendarz Płci ~ Jak Zaplanować Płeć Dziecka / Planowanie Płci Dziecka

reklama
O, o Crossie nie słyszałam. Kiedyś Zmierzch czytałam i też mi się podobał. Lubię sobie tak poprzeplatać, raz coś mocniejszego, raj jakieś romansidła :-)

o taaaa, grey jest boooooski :-D aczkolwiek 3 część najsłabsza

ja jak skończyłam greya to zaczęłam czytać Facet na telefon, trochę inne niż Grey ale momenty też są, hehe

jeśli któraś chciałaby to mogę wysłać na maila, podajcie na priva, mam 1 i 2 część :blink:

Ostatnia edycja:
Cyntia cudownie! Teraz ładnie wyraźnie widać :-) leć na betkę ale moim zdaniem to tylko kropka postawiona nad "i" :* mocno trzymam &&&&&&& żeby z fasolką było ok

Malusiolka nie smutaj się bo mi też smutni :-( dasz radę :*

Grzanka mamy ten sam termin @ :-) kiedy testujesz? Ja wiem, że owulka mi się przesunęła więc nie wiem..

Biedroneczka wysyłaj dużo fluidów!

Ok lecę obejrzeć film i do wyrka bo znowu zaczynam pracowity dzień :sorry2:

Buziaki :*

EDIT: Ooo tak Szary jest boski :-) właśnie kończę 3cz :-) do Crossa na pewno zajrzę :tak: Zmierzch też polecam, przeczytałam całą sagę, wciąga mnie :-)

Biedroneczka, Cyntia sliczne testy :-) :-) :-)
Jesli chodzi o ten chinski kaledarz plci u mnie przy Nadii sie nie sprawdzil :-)

A ksiazki kocham, uwielbiam i w ogole, teraz przy Nadii juz nie mam tyle czasu ale ibtak kazdego wieczoru przed snem czytam, ksiazek nie kupuje bo za male mieszkanie, ale mam Kindle i na nim czytam. Swoja droga polecam :-)

Milego wieczoru

Bieroneczka, gratulacje! Kurcze, wiedziałam kiedy Was odwiedzić ;-) Może i wasze fluidy podziałają na mnie? ;-)
Grzankaa, ciekawa była też seria Sinners on tour (nie znam polskiego tytułu, czytałam po angielsku). Bardzo... pieprzna ;-) ale wciągająca. A ja wyczekuję kolejnej części Crossa.
Leemonca, pracuję w wydawnictwie lokalnym, także tak - czytam nowości, jednak nie jest to beletrystyka (a szkoda... :laugh2:)

cyntia, biedroneczka piękne testy, gratuluję i ciut zazdroszczę :sorry2:

może pod koniec miesiaca uda mi się takie zobaczyć, heh ale by było fajnie, mąż ma urodziny (31) 18 listopada, ale by miał fajny prezent :-)

macadamia witaj, a masz może to sinners on tour w wersji elektronicznej, może być angielska wersja, mnie pasuje :tak:

ps. napisz coś więcej o sobie, skąd jesteś, ile masz lat itd.

Ostatnia edycja:
Piaska - nie czytałam, ale poszperałam i już zapisałam sobie do poszukania. Zapowiada się ciekawie. Następna wizyta w bibliotece - będę szukać. Dzięki za podpowiedź

Macadamia - fajna sprawa. Ciekawe zajęcie.

Karola to ja poprosze te 2 czesci, a ja moge wyslac Ci Sinnersow i jakies inne fajne:-) wysle Ci maila na prv.

Macadamia czytalam sinnersow ostre:) a wiesz kiedy bedzie nastepna czesc crossa?

Natkusia ja nie testuje, nie nakrecam sie. Jesli @ spozni sie kilka dni to wtedy pomysle o testowaniu:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry