Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochane ale produkcja
Ja jeszcze przyszły tydzień będę mało na BB, bo jutro pogrzeb babci A, a od wtorku w pracy mamy spotkania branżowe i szykują się "posiadówy" do późna
U nas dzisiejszy dzień baaardzo rodzinny, wreszcie wszyscy się zebrali (szkoda tylko, ze ktoś musi umrzeć, aby rodzina się spotkała). Tylko Królewicz mi się rozkłada, katar ma galanci, aż się dusi od flegmy...
macadamia witajbędzie Ci tu z nami wesoło
cyntia ja na obydwu testach widziałam podwójne kreski&&& za betę, żeby przyzwoita wyszła i rozwiała wszelkie wątpliwości
lamorela za Twojego bladziocha mocno &&&, żeby nabrał intensywności na najbliższe 9mcy
biedroneczka ale mi się marzy taki test jak Twójżeby Ci dolegliwości ciążowe za bardzo nie dokuczały
malusiolka najważniejsze, że z mężem jesteście za sobąjeśli stoicie za sobą murem, to nikt Waszej rodzince krzywdy nie wyrządzi, bo zawsze będziecie mieli siebie
ja na moją rodzinę nie mogę narzekać - no z teściem się w wielu kwestiach nie zgadzam, ale teściowie rzecz nabyta ;-) nie śpię z nimi w jednym łóżku ;-)
joaro, piaska, karola, kobietka, kinia ja też Łódź reprezentuję ;-) Gabrysia rodziłam w ICZMP i źle nie było. Sam poród ok, jedyne co, to na poporodówce trochę położne średnie, ale my szybko wyszliśmy, więc dało się przeżyć
Jeśli chodzi o książki... kiedyś je "pożerałam"teraz staram się czytać jak tylko mogę
oczywiście wychodzi znacznie mniej niż kiedyś, ale nie jest źle
ja jednak jestem pod tym względem starej daty i kocham Dostojewskiego, Czechowa, Tołstoja itp - no jednym słowem literaturę rosyjską, też iberoamerykańską (Cortazar, Donoso, Marquez itp.)
ALE... dawno, dawno temu, jak spędzałam samotny wieczór (Gabryś już spał), trafiłam na którąś część "Zmierzchu" w TV... obejrzałam film może od 1/3... później dowiedziałam się, że to saga, że jest kilka części... jak opętana obejrzałam WSZYSTKIE
a na koniec zażyczyłam sobie wersję książkową i przeczytałam ją w 4 dni (akurat jeździłam wtedy codziennie do stolicy, więc spędzałam ponad 4godz w pociągu dziennie ;-)). Tłumaczę to sobie tym, że mam już 30-tkę na karku, a więc 2 razy po 15 lat, a więc jestem jak 2 nastolatki - czyli moja fascynacja została wytłumaczona
![]()
ale dobrze, że przeprosił i obiecał poprawę
super 
jakoś mi się nie chce
i nie mam czasu. U mnie dziś 9dpo i co dzień większe nadzieje...