Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Grzaneczko - dziękuję Czuję się dobrze, od kilku dni męczą mnie straszne mdłości i biegam siusiu. W końcu czuję, że jestem w ciąży. :-) Widzę po wykresie, że na dniach testowanie się szykuje? Chyba w niedzielę jeśli dobrze liczę? Mocno trzymam kciuki za II krechy !!!!!!!
Abezela wg mnie i moich wyliczeń termin @ mam dzisiaj/jutro, nie wiem czemu ovu mi tak wyznaczył, na 20, bo cykle mam 31 dniowe. Ale na razie nie testuje, zobaczymy co będzie dzięki za kciuki
Dziewczyny ciezko Was nadrobic;p robie to caly dzien hehe
Agamamnam no ta pani doktor powiedziala ze te leki nie koliduja w ciazy...wiec chyba niepowinnam sie marwtic?! wiadomo jak bedzie pozytyw odloze wszystkie leki...
Julia- jeśli ten lek jest bezpieczny to nawet w ciąży bym stosowała.
Katka- śliczna fotka w podpisie.
Kobietka -tak mi się przypomniało dentysta ma takie klaczki z antybiotykiem i jak włoży w dziąsło to szybko opuchlizna zejdzie. Na razie rób płukania z szałwii oraz sody oczyszczonej.
iwo to jest steryd na skore glowy...jedno dzieciatko przez leki prawdopodbnie stracilam, bralam leki na grzybice ktore niewolno brac w ciazy...i stracilam...moze zbieg okolicznosci...ale sama nazwa steryd do mnie nie przemawia...;/ ehhh, poradze sie jeszcze ginkologa.