• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Dziewczyny przed chwila dostalam sms ze mam przyjsc na spotkanie informacyjne z corka, jakis czas temu w centrum Handlowym pani zrobila pare fotek dla firmy ATV Film...mam wziasc ze soba 2 komplety rzeczy w razie czego do portfolio....niewiem co o tym myslec, slyszalyscie o tym?
przepraszam ze tak wyskoczylam z innym tematem?

reklama
ookatkaoo grrrrrrr.....facetem nie jestem ale ładna z Ciebie kobitka :tak:

kobietka o kurcze, to masz ci los :/ Współczuję tego bólu zęba :/ Mojemu M ósemka rośnie w poprzek zębów i jak na razie jest spoko bo wystraszył się operacji i mam nadzieje, ze z tego powodu problemów miał nie będzie.

Abezela fluidy oczywiście złapałam (od wszystkich łapię, od przybytku w tym względzie głowa nie boli ;-))

julia no to skoro tak powiedziała, to do dzieła! Nie ma się co zastanawiać :tak:

watpliwości tule mocno!

Ja się zastanawiam czy coś jesc czy nie....nawtryniałam się dzisiaj troche słodkiego bo mi się chciało i teraz nie wiem, czy warto czy nie warto dalej tego ciągnąć :zawstydzona/y:

az 200 zl za portfolio ? to poczytaj dobrze o tej firmie zeby nie bylo tak ze skasuja za portfolio a potem bedzie bez odzewu .. :)

dziekuje Wam za to że mnie wspieracie .. powoli trace nadzieje że sie uda i zaczyna sie u mnie powoli deprecha z tego powodu.. nie wiem ile jeszcze pociągne miesiecy watpliwosci ..

jestem dziewczyny dzięki za Wasze rady i odpowiedzi , poszłam do dentysty jakoś się dziś dopchałam do pani ,która mi kiedyś leczyła ząbki , oczywiście musiałam zapłacić ,ale trudno się mówi , no i sprawa wygląda tak :

ósemka ,a raczej jej druga połowa wychodzi bo pół już jest na wierzchu no i ze względu na staranka w toku nie mogę dostać porządnego antybiotyku ,ani nie może mi tego zrobić laserowo , a tylko to mogła by zdziałać, mam iść do chirurga (idę w czwartek) żeby to zobaczył i powiedział mi co jeszcze można zrobić w tym wypadku , albo usunie dziąsło z nad zęba i odkryje ząb i to powinno pomóc ,albo jeśli okaże się ,że nie jestem w ciąży to najlepiej tą ósemkę po prostu usunąć bo ona naciska na siódemkę i ją może tak jakby położyć w poprzek , ogólnie usłyszałam ,że wszystkim młodym kobietką radzi pozbywać się ósemek przed ciążą bo podobno bardzo często już miała pacjentki ,którym właśnie w czasie ciąży te ósemki dawały popalić nieźle , no i ta moja cudowna ósemka wrasta częściowo w policzek także ogólnie to po prostu mam pecha i to wielkiego nie miała kiedy no , jak nie urok to wiadomo co.

Tekla- ja też widziałam kreseczkę teraz doczytałam dopiero ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry