Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wprawdzie miałam wzdęcia, ale to i tak nic nie zmienia...
moja stała waga to 65-66,5
jak ważyłam 60 to mój mąż mi powiedział: "przytyj, wolę Cię grubaszą" to się nazywa romantyzm
a co do wzrostu to mam 171 cm 
całą drogę do niej się modliłam ,żeby nie trzeba było oczyszczać , weszłam z taką właśnie nadzieją ,ale niestety mam pecha bo jeszcze troszkę się nagromadziło tam czegoś i trzeba wyczyścić dziś stwierdziłam ,że to jak bolało wczoraj to pryszcz w porównaniu z tym jak boli dziś
na koniec znowu lekarstwo i do domu ,a w poniedziałek mam się pokazać czy się nic nie nagromadziło
chyba ,że całkiem przejdzie to wtedy nie muszę ,a 11 listopada mi usunie to dziąsło co zakrywa jeszcze ząb i wtedy powinnam mieć już spokój , nie muszę chyba mówić ,że moje dziąsło boleśnie cierpi teraz mimo ,że po wczorajszym już się uspokoiło i nie bolało to niestety się paprało mimo wszystko w środku i dziś powtórka z rozrywki była , teraz się modlę aby w poniedziałek było już ok bo chyba się wścieknę kolejnym razem jak mi tam zacznie grzebać
no i to na tyle z tego co u mnie bo wybaczcie ,ale nie dam rady nadrobić , nawet z tego wszystkiego nie pamiętam który u mnie dzień cyklu bo nie miałam do tego głowy kompletnie , z tego co zauważyłam to piersi trochę bolą ,ale to od dziś bo wczoraj jeszcze nic nie czułam jak się myłam , a kolejna @ 27 października nie mam siły liczyć nawet bo jestem padnięta , a takie pytanie można brać apap ? jeśli się prawdopodobnie może być w ciąży ? bo ja tak naprawdę to nie wiem na czym stoję ,a łykałam sobie apap w nocy bo słyszałam ,że można nawet w ciąży.
trzymaj sie tam, rzeczywiscie dzien i noc koszmarne