reklama

Staraczki 2013

Miiss, ja Tobie nie pomogę, bo nie znam się na testach owu. Nigdy nie robiłam. A i proszę edytuj posty, bo idzie się pogubić, ok? :) Ale chyba owu blisko.

agamemnon, na dzisiaj mam rosołek z wczoraj i zastanawiam się nad zapiekanką z makaronem, szynką i serem :D A u Ciebie co na obiadek?

Dziewczynki, a wy co robicie na obiad?

Grzaneczko, coś ci na PW wysłałam :):*

reklama
misi też bym uznała go za pozytywny :tak:Działaj!

Malusiolka, u mnie dzisiaj rosół z wczoraj i zapiekanka ziemniaczana z wczoraj. Jemy dziś podobnie :-)

Ogarnęłam chate, odkurzyłam właśnie i ide na taras dwa dywaniki sobie przeprać bo i słońce dzisiaj i wiatr więc można skorzystać. Muszę się czymś zająć bo nie nawidze siedzieć bezczynnie :baffled:
Ale będę blisko, bądzcie czujne :-p

Dzieki dziewczyny , czyli jednak, ale nie wiem czemu tempka tak pokazuje chyba ze jutro opadnie albo bardziej pozytywny wczoram by mi wyszedl? Hmm no dobra nie mysle juz ;-)

Malusiolek, ok bede pamietac :tak: A ja na obiad wczoraj zupke ogorkowa robilam a na drugie.... Dzisiaj jedno danie tylko:-p Jasko zje caly obiad w przedszkolu wiec moge sobie na to pozwolic

cześć dziewczyny - chciałam zapytać czy któraś z Was miała do czynienia z taką ciekawostką: nitki krwi w śluzie w okolicy przypuszczalnej owulacji - test z 21.10 najciemniejszy, 22.10 bledszy a 23,10 już prawie brak kreski testowej.

Normalny śluz, raczej płodny, żadnych bóli, niczego tylko kilka nitek czerwonej krwi w tym śluzie...

witam czwartkowo:) jejku już czwartek:) szybko minął mi ten tydzień, wizyta u ginka po południu. zaczęłam znowu mierzyć temperaturę, więc zobaczymy czy to pomoże:)

wczoraj basen się udał, poruszałam się:) a M spotkał kolegę i więcej przegadał:)Leń:)

chciałabym dzisiaj wyjść od lekarza z jakąś złotą receptą...:)

i co ja dziś zrobię na obiad??:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry