reklama

Staraczki 2013

dzikuska - gratulacje! :-)

mamoTomeczka hahah się uśmiałam z posta o cyckach
Zdrówka dla syna :happy2: Jakie macie leki?? Mój jak zaczyna kaszleć krtaniowo to robie mu inhalacje z pulmicortu

Zjadłam, a w zasadzie zeżarłam pół miseczki płatków owsianych z mlekiem. Bebzol mi zaraz eksploduje :baffled:

reklama
Leemoncia, postaram się nie smucić się już i przesyłać Wam promienie słoneczne :) Co ma być to będzie. Na razie krwawienia nie ma, ale brzuch boli jak na @. Jak się teraz nie uda, to będę molestować męża w kolejnym cyklu, że w końcu będzie mieć mnie dość :P
Leemoncia Kochanie, Twoje placuszki wyglądają apetyczni <mniam> aż się głodna zrobiłam patrząc na nie :)

mamaTomeczka, pamiętam że pisała o tym. I wczoraj to samo mówił mi M. Zastanawiam się, czy jednak i tak nie kupić jednego testu. Tak dla siebie sprawdzić :)

Dzikuska, gratulację :)

Grzaneczko
, nie pytaj tylko ślij nam te swoje fluidy :D Ja łapie do taczki, na później zostanie :-D:-D

centka, nie molestuj swojego męża tylko przyjdź tu do nas :D :-D

Miiss, trzymam &&&& aby plamienia nie było :*:* A co do naleśników, to ja przeważnie w soboty wieczorem smażę dla męża aby mógł zjeść jak wraca z pracy 3/4-ta rano. Sam chce z dżemem z czarnej porzeczki :)

Grzanka Benefica cudnie :-D w końcu Wam się udało suuper :-D

dzikuska świetnie gratulacje :-D

ja placki będę mieć jutro :-D

jeśli chodzi o Moje Wypieki to jest to mój ulubiony blog choć już się kilka razy nacięłam na przepisach...

dziewczyny melduję, że już po wizycie u lekarza i kamień mi z serca spadł :-D te moje krwawienia i plamienia to była miesiączka lub mikroporonienie :szok: ale wg usg jestem świeżo po okresie, więc obstawiam to pierwsze :tak: dostałam luteinę i mam pić wiesiołka :tak: a jak mi się okres będzie spóźniał 2-3 dni mam robić test :-D no to tyle jakby ktoś był ciekawy

Ja dziś mam tyyyle do nadrobienia :szok: już się zabieram... ;-)

centka ale Ty kuchara jesteś :-D:-D:-D albo raczej piekara :-D:-D:-D

piaska a który Ty masz dc? Bo mi test w 30/31 też wyszedł negatywny - pewnie to już 100 razy napisałam :-p a potem okazało się, że jednak :rofl2:

tekla mnie też tu z dziewczynami dobrze :tak: a że podczytywałam ciut czerwcówki, to widziałam, że trzeba 3 razy pomyśleć zanim się coś napisze i teraz nie wiem - iść tam, nie iść? :confused::confused:

wanda zdrówka dla synka :happy: oby to nie było nic poważnego &&&&

malusiolka
wg OM wychodzi, że 7tc+2, wg bety to nie mam pojęcia, to na moich wynikach zakresy się nakładają... ale ovu miałam raczej późno, więc ciąża pewnie jest trochę młodsza ;-)

leemonca Ty się wiekiem nie przejmuj ;-) przecież Wy w kwiecie wieku :tak: moja koleżanka z pracy ma 31l, małż 37l i też mają termin na czerwiec :tak: z kolei naszym auditorem był facet, 54l ma, a w maju chyba urodziła mu się córka :tak: Wy dbacie o siebie, więc jesteście w dobrej formie :-p

dzikuska witaj wśród dwukreskowych :-D:-D:-D gratulacje!!!

Ślę fluidki: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

O rany, ale dzień, ale wysyp !!

Dzikuska, Benfica - serdecznie gratulacje. Benfica, no beta zaje..sta :tak:

Grzanka - jeszcze raz gratulacjony...

I przyłączam się do Tekli - zapraszamy do czerwcówek :-D

mamaTomeczka - nic poważnego, tylko temperatura. Nawet gardła zaczerwionego nie miał. Ale moje dzieciaki zawsze tylko tak chorują. Wysoka temperatura dwa-trzy dni i koniec

zmieniam się na liście :-)

Starających się: 58
Zaciążonych potwierdz.
IV '14=>7, V '14=>17
VI' 2014
paulinka88 II,mycha05 II,Abezela II,Asica86 II,biedroneczka II,Cyntia85 II,bluecaat II, ewka II, Mar-chewII, Mimimoo II, tekla23 II,zeberka89 II, wanda_23 II
Czekamy na potwierdz.:
Joaro - @ 1.10
Gofka - @ 8.10
tamaguczi - @ 11.10
Grzankaa - @ 15.10
basik - @ 15-16.10
Arcala - @ 17.10

Październik 2013
Kropka10 - @ 20.10
Piaska - @ 21.10
26cs
aureolcia - @ 21-24.10Agaawa - @ 24.10
nadzieja - @ 17-23.10
malusiolka
2cs
Madzia&Lena
dzikuska
Amaliee
agniecha83 - @ 26.10
kobietka22 - @ 27.10
1cs
fox - @ 27.10
7cs
ulika -@ 27.10
Ritta - @ 28.10
1cs
Gochson - @ 28.10
kalisia - @ 30.10
Conti - @ 31.10
23cs
missiiss1301
augustynka 2cs
ookatkaoo1993

Listopad

emkacafe - @ 1.11
mamaTomeczka - @ 2.11
iwo - @ 2.11
leemonca - @ 3.11 5cs
Kinia1 - @ 05.11 2cs
wiikki @ 6.11 2cs
kontra - @ 6.11 2cs
julia0903 - @ 6.11
doska1 - @ 6.11
emalia82 - @ 8.11 18cs
malena100 - @ 09.11
Phoebe - @ 09.11 2cs
GosiaDr - @ 11.11
4 cs
Maja35 - @ 12.11
susel - @ 12.11
8cs
Macadamia 3cs
watpliwosci3 - @ 14.11 5cs
mikaaa - @ 15-16.11 2cs
Andzia15 6cs
Ludzik .17.11. 13 cs
natkusia - @ 20.11 2cs
mychunia - @ 11-15.11 5 cs

Poczekalnia madziulka291, Dorcia, Lothien, madziakowalik, ann_art, Nuuuśka, Sandra_best,black_tea, centka80, labell, Dominikak86, brrr85, celta, DorciaM, anuszka, malgonia1, karotka, benfica, hania$, poziomk@, malponea,
ysmena, starduscik, waiting4beans, CarpeDiem, lamorela, agamemnon

centko, ja byłam kiedys takim beztalenciem jeśli chodzi o wypieki, ze hej. Ciasto z jabłkami np robiłam z kilograma cukru bo sobie tak dosypywałam zeby lepszy smak miało, a potem ciasto wypływalo w piekarniku niczym wulkan :baffled:
O dziwo później już mi zaczęło wszystko wychodzić i mało kiedy coś wyjdzie nie tak :)

mychunia, ciesze się z dobrych wieści :-)

reklama
Malusiolka
a powiedz mi jak robisz nalesniki to wychodza ci takie z dziurkami? Kurcze nigdy nie wiem jak te dziurki ktos robi :-p Jaki to skladnik magiczny. Jak wiesz to zdradz prosze ;-)

Mychunia
Fajnie ze wyjasnione wszystko, to napewno @ byla ja tez bym tak myslala :)

Ale zaraz bede bzykac meza:-D:-D Ihhhhaaaa!!:eek: Chyba mnie ponioslo... Wybaczcie :-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry