reklama

Staraczki 2013

reklama
Grzanka, Benfica
hurra2.gif

a teraz zarażajcie nas!!! :-)

Kobietka
no to widzisz sie wyjasnilo wszystko :-) Fajnie ze zadzwonilas przynajmniej nie bedziesz miec watpliwosci:tak::-)

Benfica
no to sie posypalo piekńie gratuluje i zycze spokojnych 9 miesiecy!:-)

Agniecha
ja pije mieszanke nr 3 o. Sroki. Kiedys tez ja pilam... Narazie nie chce zapeszac chyba ze juz to zrobilam :-p Ale chyba cos dziala z reszta mozna spojrzec na moj wykres :) wczesniej okres mialam w kwietniu i kolejna dopiero teraz w pazdzierniku. Jezeli owu bedzie czy byla to znak ze @ przyjdzie do 14 dni wiec takie skrocenie cyklu to dla mnie szok bo ja zazwyczaj okres bez wspomagania mam co pol roku:sorry2: w tym cyklu jakos mega mi nie zalezy na dzidzi wrecz sie boje troche bo zalezy mi chyba coraz bardziej na tej pracy ale jak sie cudem uda to nie bede plakac :) oby tylko owu byla i by oje hormony doszly do siebie :tak: Jak zaszlam w ciaze z antosiem to mialam dzieki ziolom w 62 dc owulke :)

Uffff - dzień minął pracowicie.
Niestety na obiad nie zdążyłam zrobić placków ziemniaczanych, ale zrobiłam je na wczesną kolację :-)

1376642_170452329828996_1110137322_n.jpg mam nadzieję, że nie jesteście głodne ;-) zostało tylko 5... ja zjadłam 4 :dry:

tekla - zaglądaj więc do nas...jestem pewna, że i Ciebie nie ominą ciążowe dolegliwości :-D ale przypomnimy Ci dzisiejsze słowa. Wszystko będzie dobrze...dwa tygodnie zleca moment.

wanda - ja pozwolę zabrać sobie jednego ;-). Oby synek szybko wyzdrowiał. Trzymam za Was kciuki.

centka - ja nauczyłam się ZAWSZE kopiować przed wysłaniem. Nienawidzę kiedy mi coś znika:angry:
Chyba coś z forum, bo i mamaTomeczka ma kłopoty, ktoś wcześniej też pisał, że coś nie halo...Mam nadzieję, że szybko znikną problemy...a prześlij mi proszę na priv przepis na ten chlebek....chyba zacznę piec regularnie, bo teraz piekę od przypadku do przypadku, ale znalazłam pyszny chleb żytni z mąki żytniej typ 720 na zakwasie i razowy z mąki razowej typ 2000 ( nie psuje się nawet przez tydzień mimo, że kupny, tylko wysycha)

Malusiolka - uda się. W końcu zawsze wychodzi słońce i dla nas też zaświeci. Tylko uśmiechnij się już, bo się szaro zrobiło :-(

Grzankaaaa - GRATULUJĘ

agniecha - wiesiołek łyka się do owulacji, przez cały cykl można pić zioła o. Sroki nr 3 Problemy z zajściem w ciąże - porady Ojca Grzegorza Sroki - zioła, leki ziołowe, artykuły
Można zakupić gotową mieszankę a można zamówić poszczególne ziółka i samemu przygotować. One są na polepszenie pracy jajników i uregulowanie cyklu.
Moim zdaniem jako, że są to zioła i suplement diety nalezy je pić minimum 3 miesiące. Ja je piłam i nawet polubiłam, ale po 3 cyklach bardzo zaczęły mnie boleć piersi, były gorące a cykle bez zmian, więc przestałam je pić.

benfica - GRATULACJE!!! Coż za piękny wynik....szczęściary...ryczcie, ryczcie - my ryczymy razem z Wami

Ja miałam dziś pobiegać, ale sobie odpuściłam. Małż rozpoczął porządki, więc ja dokończyłam, odkurzyłam i pomyłam podłogi, nastawiłam i rozwiesiłam pranie, nastawiłam rosół (gar 6 litrów) - już miałam ochotę...a na sobotę zrobię na tym cebulową z razowymi tostami. A resztę zamrożę. I tak naprawdę postanowiłam dać sobie spokój z bieganiem, może i bym zdążyła, ale nie jestem robocop - nie chciało mi się i tyle...
Za to pogoda przepiękna...polska złota jesień - słoneczko i te barwy - ehhh..mam nadzieję, że weekend też będzie taki piękny. Małż ma wolne, więc wykorzystamy pogodę. I mam nadzieję,że wróci mu nastrój, bo ostatnio mocno przygaszony chodzi - pewnie dlatego, że noga pobolewa i nie może biegać.

Spokojnego wieczorku życzę

Załączniki

• 1376642_170452329828996_1110137322_n.jpg
    1376642_170452329828996_1110137322_n.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 50
Leemonca tos mi teraz smaku narobiła, ech
Ja mam jeszcze cukinie swoją więc czaję się na placki z cukinii i chyba jutro sobie usmażę :tak:
a propo chlebów, dajcie dziewczyny proszę przepis na sprawdzony zakwas, będę wdzięczna

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry