reklama

Staraczki 2013

reklama
Mama Tomeczka - popieram, ja dopiero po urodzeniu dziecka zobaczylam jak to jest bez prawka, mąż wpracy i musiałam się prosić przyjaciół co by nas zawozili, a trochę się trzeba najeździć
także Ania rób prawko juz teraz!!!!!!!!!!!!!!

Grzanka - a nie masz transmisji LIVE:-D:-D:-D:-D:-D? chciałabym zobaczyc minę twojego męża

Kochana, wysłałaś wypowiedź, ale jakoś drobno pisaną i na dodatek załączniki nie działają :( Co do mojego obiadu, to tak na szybko był robiony. W tym czasie co robiła zapiekankę, to koleżanka zadzwoniła i przez 1h na telefonie byłyśmy :D Ona ma synka 14 września, a moja Roksanka z 14 sierpnia (ten sam rok).

Grzaneczko, fajna data :)

Grzanka
no gratulejszyn kobitko!! :-) Bardzo sie ciesze i spokojnych 9 miesiecy zycze :)

Centka
wiem wiem :) na dodatek widze lekko ciagnacy sie sluz teraz no imjutro zobacze jak tempkai jak sluz i test. W ogole ostatnio przedokresem w 3dpo dostalam plamien, gin powiedzial ze to niedomoga lutealna. Wiec teraz czekam na 3 dni temp w gore i lutke wezme sie wspomoge.

Wiecie co? Jezeli ja dostane owu to normalnie nie wiem, te ziola naprawde dzialaja, az nie moge w to uwierzyc :P chodzilo mi zeby w okolo pol roku w miare wyregulowaly mi cykle a tu jak owu sie pojawi to w szoku bede :-p

reklama
Grzanka - wiedziałam !!!!!!!!!! SUPER !!!!!!!!!!!!!!
rofl.gif
rolleyes.gif
Ofijalne gratki w takim razie !!!!!

Iwo - szczerze mówiąc nie bardzo. Czasem witaminę C, jak słyszę, że inne dzieci chore, to moim kupuję witaminę c i daję w dużych ilościach. Serio nie pamiętam kiedy byli ostatnio poważnie chorzy - chyba na ospę, a to było jak Paulina miała jakieś 1,5 roku, czyli jakieś 6 lat temu :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry