reklama

Staraczki 2013

leemonca - ja już po plackach :) wczoraj wieczorem w ramach obiado-kolacji wciągaliśmy :-D a później poprawiliśmy naleśnikami z serkiem waniliowym...a co... raz się żyje hehehhe

Anka ja też piłam 2 cykle (ale tylko do połowy) zioła o. Sroki nr 3 oraz jadłam Oeparol 2x2 tabletki (wiesołek)
zioła są na lepszą owulację, a wiesiołek na poprawę śluzu - i lekarz ocenił i jajeczko co rosło i śluz jako baaaardzo dobre - więc może działa?!

tekla - fajnie, że do nas zaglądasz - doskonale rozumiem, że dużo objawów może niepokoić w ciąży, a przecież fora są po to, żeby się wygadać, więc nie rozumiem tych kobiet...

słuchajcie - u nas padało i było paskudnie, a teraz wyszło śliczne słoneczko - więc wysyłam Wam dużo promyczków, a każdy z nich przyniesie upragnione fasolki każdej z osobna !!! prędzej czy później, ale II będą na bank :tak:

reklama
Tekla
ja cie rozumiem ze martwisz sie brakiem objawow. Ja jak po Antosiu zaszlam w ciaze z Jasiem to najpierw czulam pachwiny i brzuch tak jak piszesz ale pozniej nic nie czulam i sie zamartwialam i potem pol dnia znow cos czulampotem nic... Tymbardziej my mamy po stracie przejmujemy sie chyba bardziej. Uszka do gory, bedzie dobrze. Mnie ruszylo z przytulaniem kibelka dopiero od 3 miesiaca i jak zwykle mowilam ze nigdy juz wiecej nie chce byc w ciazy:-) czary mary zeby dni domwizyty ekspresowo minely!:-)

Mychunia
ciasto z masa...... Mmmmm

Ania
no to fajnie bo ja na endokrynologie ide. Moze dlatego musze tak dlugo czekac :/

Ostatnia edycja:
Tekla - jesteś boska :-):-):-)

Cześć dziewczynki, przyszłam dołożyć Wam trochę fluidów, oczywiście tylko tych pozytywnych
~łapcie:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tak poza tym, to muszę uciekać do przychodni - dziś odbieram wyniki TSH no i muszę iść z synem, bo zaniemógł. Jakieś 10 minut temu zmierzyłam mu temperaturę - 39,88 !! :szok:

wanda - łapsamy, a jakże :) od nadmiaru dobrych fluidków głowa nie boli :)
współczuję choroby syna, tak wysoka gorączka u dzieciaczka to nie zabawa - ładuj w niego Ibum, zrób okłady z chłodnego ręcznka na głowę i kark - żeby jak najszybciej obniżyć gorączkę

tekla23 całkowicie Cię rozumiem, bo mnie też zawsze martwił brak objawów, a niby z drugiej strony jak ktoś nie ma za sobą złych przezyć to się cieszy

wanda_23 zdrówka dla synka

Ja od wczoraj bóle jak na @, więc czekam na rozwój wypadków. Najgorsze to napięcie w okolicy brzucha. Jak @ się nie pojawi do soboty to testuję. Wiem, że na liście mam datę 28.10, ale moje cykle zazwyczaj to 23-28 i podałam najdłuższy, a poprzedni miał 23 dni.

Taaaa, jak to u nas. Tylko gorączka, nawet gardło nie jest zaczerwienione. I tak te moje dzieciaki zawsze chorują, jeśli w ogóle. Czyli dwa trzy dni w łóżku, wygrzać i tyle :-)
Dzięki za życzenia zdrowia :tak:

centka Kochanie, nie denerwuj się <przytul> Mi często się tak robi i dlatego też przy każdym pisaniu co jakiś czas kopiuje całość. Pierwszy raz spotkałam się z czymś takim, aby po 10 minutach forum wylogowywało mnie ;/ Jestem na forum AQQ i jakoś tam nigdy się nie wylogowuje i za każdym razem kiedy otwieram stronę jestem zalogowana.

mamaTomeczka, zdrówka dla synka :* I też się nie denerwuj, bo nie ma sensu <przytul>

U mnie jak na razie @ się nie rozkręciła i plamienie na razie ustało, a do tego lwy jajnik pobolewa. Znając moje życie, to w nocy, albo rano @ rozkręci się.

Leemoncia, dziękuję :* Ja za Ciebie też cały czas trzymam &&&&&&&&&& :* Musi się kiedyś udać.

Dziewczyny.. nie bylam na becie. Kolo labolatorium gabinet ma moj ginekolog wiec zaszlam do niego a on mnie od razu na usb bo mowi ze bedzie juz widac. I bylo widac..., jestem w 5 tygodniu ciazy.. siedze i placze, nie moge w to uwierzyc:)

reklama
hejka mogę się pocieszyć :-):-):-):-):-):-)
dostałam dziś dobrego newsa - nie chce zapeszać i bede mogła wszystko opowiedziec dopiero za 3 tyg

Centka
Buziaki 4U!!!!!!!!! ćwiczonka super - połaczyłam klika w jedno i od wczoraj na szpileczkach pomiatam:-D
czuje jeszcze plecki ale nie boli - juz ja je wyćwicze:tak::tak::tak:

Wanda
A dajesz coś dzieciom na wzmocnienie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry