reklama

Staraczki 2013

Jesien jak bierzesz progesteron od 16dca owulkę masz później to on Ci blokuję ją :eek: lekarze każą brać od 16dc bo tak klasycznie jest owulka ale jak masz później to i duphaston/luteinę trzeba wziąć później..

Agamemnon jedynie co robię to mierzę tempkę.. muszę wiedzieć kiedy była owulacja bo będę brała Luteinę no i mniej więcej mogę obliczyć termin @ bo mam nieregularne cykle.. :tak: dasz radę :*

ja miałam dzisiaj iść zrobić Prolaktynę ale nie chciało mi się wstać :confused2: pójdę w pon-wt..

reklama
agamemnon - gliniasty, bo robisz z dobrej mąki :) ta pszenna, najmniej wartościowa nadaje puszystości, a ta z wartościowymi składnikami jest ciężka i właśnie chleb jest wtedy taki ciężki jak piszesz.

aaaaaa! wcina mi posty :crazy:

mississ- mi test owulacyjny wyszedł pozytywny jak miałam temperaturę wyżej ,potem dopiero spadła następnego dnia po czym wzrosła ponownie;) także do roboty ;) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a ja czekam sobie co to będzie , piersi bolą jak to przed @ , tylko brzuch puki co nawet nie ćmi no i to moje zaparcie :confused2:, a poza tym cykl jak każdy inny także bez szału zobaczymy co będzie dalej ;)

Phoebe ja jestem z okolic Zgorzelca :happy:

fox a no widzisz, a mnie się wydawało, że coś robię nie tak :happy:

jesien no to trzymam kciuki za to, że tu między nami szybciej i czas Ci zleci no i doczekasz się tych II :tak:

Anka aaa no to już rozumiem, myślałam, ze z rana Ci pobiorą krew i inne i tak będziesz leżeć i pachnieć w szpitalnym łóżku :-p

tekla ahahaha no padłam i leże dalej, a juz się podnosiłam z wyra! aż sobie chyba w stopke skopiuje , dzięki Ci bardzo :* :-D:-D

natkusia :* Miałam się nie nakręcać, ale same czytanie dziewczyn, które zobaczyły II kreseczki nakręca. Nie wiem co się ze mną dzieje, Niby rano plamienie było, wczoraj raz widziałam, a teraz taki dziwny śluz jest płodny z domieszką żółci. Na dodatek bok boli. Eh.. nasze ciało płata figle. M wczoraj powiedział, że przy obu ciążach miałam krwawienie i żebym się nie denerwowała za czasu. Ale trudne to jest.

Phoebe, leże :-D Drzewkowa zupa :D

natkusia, co do Benficy, to wczoraj robiła test i są II kreski, a dzisiaj o 15-tej ma odebrać betę. Ale dopiero wieczorem napiszę co i ja :)

Benfica &&&&&& za betkę :*

Malusiolka pewnie, że trudne.. oczywiście życzę Ci aby to była fasolka :* mnie na szczęście nie nakręcają II kreski dziewczyn i nie zazdroszczę.. Cieszę się ich szczęściem :-) jakoś tak wyluzowałam i dobrze mi z tym :tak:

Kobietka ja przed @ miałam zaparcia i wzięłam to jako objaw ciąży ale niestety do mnie @ przyszła więc lepiej nie nakręcaj się ale oczywiście trzymam &&&&&&&& za II kreski :-)

Jesien no ja mierzę temp żeby wyczaić owulkę a potem przy trzecim dniu wyższej temp zacznę brać Luteinę.. no niestety lekarze czasami nie myślą :confused2: &&&&&&& żeby teraz było ok :*

natkusia, ja też się ciesze, że dziewczyną się udało. Ale zostało mi to po ostatnim cyklu jak testy mnie oszukały. Kochana, jak długo trwa Twój cykl? Jeżeli @ mi się rozkręci, to kolejną będę mieć około 21.11. Pytam, bo wcześniej miałaś @, a mój cykl do wczoraj był 30.

agamemnon, ale masz fajny suwaczek :-D:-D:-D Kochana, kiedyś na pewno musi się udać. Mam taką nadzieje :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry