reklama

Staraczki 2013

witam po południowo ;)

Grzaneczko - moje gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!! wow super nowina i emocje ;)

dziewczyny u mnie "dzień dziecka" się skończył czuję w moczu ,że @ na dniach jak nic , ba jestem na 100% pewna bo mnie zawsze przed samą @ przestają boleć piersi ,ale to zawsze i właśnie postanowiły nie boleć, także ta moja wyższa tempka się ponawia tak jak w tamtym cyklu dokładnie w 26dc i założę się ,że jutro czyli 27dc spadnie tak jak ostatnio ,a po 28dc mnie zaleje czyli w naszą rocznicę , ale co się odwlecze to nie uciecze jak to mawia mój ginekolog ;) załamki nie ma bo i ciśnienia prawie nie było w tym miesiącu;) cieszy mnie fakt ,że pewnie mój cykl będzie regularny w porównaniu z poprzednim.

A teraz ważne pytanie proszę o uwagę i wasze rady:

otóż w kolejnym cyklu 12 listopada mam wycięcie fragmentu dziąsła ,który zakrywa tę moją ósemkę nieszczęsną;/
Zastanawiam się czy wstrzymać staranka z tego powodu czy nie , bo mam mieć znieczulenie podane , któraś z Was pisała ,że miała coś takiego też i chciałabym wiedzieć czy to długo się goi i czy trzeba brać antybiotyk czy coś???? strasznie szkoda mi by było zmarnowania cyklu
:-( ,jeśli możecie to doradźcie proszę ,a jak coś to może zadzwonię do dentystki się poradzić....

reklama
Kobietka
kurcze nie wiem co Ci doradzic, racjonalnie byloby sie wstrzymac, tak sądze:sorry2: ale pewnie jakbym byla na twoim miejscu to bym sie nie powstrzymala. Rob jak czujesz w serduchu, kazda z nas jest inna. Jezeli jestes zwolenniczka racjonalnych decyzji to odpusc...:tak::sorry2: To takie moje male skromne missiissowate zdanie jest ;-)

Grzanka - supcio :-)

Kobietka - ja miałam wycinane i to bez żadnych szwów ani antybiotyku - to się naprawdę dobrze goi. By krew nie leciała dali mi taką odkażającą plastelinkę musziałam miec buzię zamknięta z 3 godziny i przygryzać ta plastelinkę
Jeśli to w ten sposób zobią to tylko kwestia znieczulenia, myslę że możesz się spokojnie starać.:tak:

Grzanka Gratulacje:-)

a ja zaczynam monitoring...:) wkurzyłam się dziś na lekarza, szkoda gadać, ale we wtorek pierwsze usg... chyba się cieszę, w końcu może coś będziemy wiedzieć:) chodząc prywatnie też można usłyszeć coś co według mnie nie przystoi...

dzięki missiiss ;) wycwaniłam się , zadzwoniłam do mojej dentystki po radę , i ona powiedziała ,że jej zdaniem to nie jest tak poważna sprawa jak wyrywanie zęba np i nie powinnam rezygnować z planów z tego powodu , żeby się jeszcze upewnić przedzwoniłam do tej dentystki chirurga ,która będzie mi robić ten zabieg i ona powiedziała mi ,że absolutnie nie ma potrzeby żeby rezygnować, bo to będzie krótkie szybkie ciach ,zero szycia czy też antybiotyku i podobno goi się bardzo szybko także mam działać i na luzie przyjść na zabieg bo to nic wielkiego , także uspokoiłam się troszkę i ucieszyłam ,że nie będę musiała tracić cyklu:tak:

iwo - dzięki kochana za Twoją opinię , no to mi już teraz całkiem ulżyło i cieszę się ,że cykl nie przepadnie;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Grzaneczko, wielkie wielkie gratulacje :) Wszystko będzie dobrze, musi........ :)

missiiss1301, a jakie ziółka pijesz jeśli można wiedzieć?

Dziewczyny, co jeszcze oprócz wiesiołka bierzecie, łykacie, próbowałam znaleźć ale za dużo tu stron :) Będę wdzięczna za info

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry