Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aż mnie wkurzyła! Ile ona ma lat??
Nie spinam się jak narazie w tym cyklu. 29 już wylatujemy na tydzień na Djerbę, więc też tam całkowicie odpuszczam i nie będe myślała o niczym :-)
wróciliśmy ok 2:00, a dziś do pracy musiałam iść ;-) Własnie tu siedzę, ale nie jest tak źle :-) Jeszcze żyję, wczoraj troszkę wypiłam, pobawiłam się i mam zajebisty humorek ;-) Dziś też pewnie gdzieś pójdziemy i w sobotę
Coś czuję, że w ten weekend pobaluję
:-) Raz się żyję!!! Nie chce zamulać w domu i tylko przeglądać strony o ciąży, bo i tak ostatnio miałam jakąś depresję dosłownie.[
Karola1986 - Boże, ja jestem taka sama! Bym była tak wkurw****, że jakbym była na Twoim miejscu i mój J by mi nie pokazał tych smsów to bym mu powiedziała, że idź sobie do niej i kur** jest koniec!!! Ja jestem strasznie zazdrosna, ale na szczęście nie mam powodów, żeby aż tak się wkurzać. A jeszcze jak pisałaś, że ona w górze od stroju wyszła to w ogóle jakas porażka. Na co liczyła ??Aż mnie wkurzyła! Ile ona ma lat??