jeszcze ode mnie kilka słów co do leczenia zębów, tzn. nie z mojego doświadczenia, bo ja nigdy nie miałam leczonego, ale mój brat chodzi do dentysty, który ma swój prywatny gabinecik, ale jednocześnie podpisaną umowę z NFZ, no i jak ktoś ma życzenie, to plombuje za darmo. Brat był z zębem, który kwalifikował się już do kanałowego, no i dent się pyta jak chce mieć robiony.. ten się patrzy nie wiedząc o co chodzi, a lekarz mówi, że KAŻDY (już nie tylko kobieta w ciaży) ma refundowane leczenie kanałowe zębów nr 1, 2, 3, bo te przednie zęby to są zęby reprezentacyjne, dlatego, że je widać przy uśmiechu. No i brat zaszalał na NFZ, ale o dziwo .. wszytko ładnie się trzyma do tej pory, a to juz kawał czasu

w sumie się zastanawiam, czy to zależy od gabinetu, ale chyba wytyczne NFZ są jednakowe wszędzie?
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
mąż mi właśnie przysłał mms ze zdjęciem pomarańczy, które kupił. Ułożył piramidkę i mi pokazał, głupol
mamy w domu wyciskarkę do cytrusów i uwielbiam sok z pomarańczy i grejfrutów. Slinka mi pociekła ;-)