reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

natkusia druga kreska jest zdecydowanie za blisko pierwszej. Czy to pink test? One tak robią już po 30min (zostawiłam sobie kiedyś z ciekawości, czy wyjdzie po czasie druga kreska). Poczekaj spokojnie, bo ten test niestety jest negatywny.

reklama
Natkusia - a to co innego :-):-):-):-) Jeśli z rana tam była od razu kreska to co innego :D

To jest świetna lecznica, na bardzo wysokim poziomie, ale u tego lekarza byliśmy po raz pierwszy - chyba jest jakiś nowy. Mają ogólnie świetnych lekarzy i sprzęt. Jako jedyni u nas przed sterylką robią USG serca u kotków - gdyby nie to nie wiedziałabym o poważnej wadzie serca drugiej kotki i na pewno by nie przeżyła operacji. Jutro też jesteśmy zapisani do tego kolesia (chyba młodszy ode mnie) i zamierzam z rana zadzwonić i spytać czy nie ma miejsca u innego lekarza..

natkusia - coś musi być na rzeczy :)

dlatego żeby nie wariować z testami pojechałam dzisiaj po skierowanie na poniedziałkową betę ;)

czy strzałka przy wyniku bety ma jakieś znaczenie? jakie?

Lamorela to o czym piszesz to jest różowy zaciek natomiast ten cień cienia jest w prawidłowym miejscu :-)

Jednak dopiero jak zobaczę II tłuste krechy to będzie dla mnie :-)

Buzka

susel Ciężko określić ile mi się spóźnia, bo to mój 3 cykl po porodzie i skończeniu karmienia. 1 cykl trwał 32 dni, 2 cykl 30 dni, a temu cyklowi mija dziś 35 dzień. Temp niestety nie mierzyłam, ale chyba zacznę... :/ (przed porodem cykle trwały 30-31 dni). Natomiast raczej nie miałam żadnych stresowych sytuacji, więc odpada.... Przeglądam wątek wstecz i widzę że było kilka sytuacji takich jak moja... Ale wolę się nie nakręcać znowu... :/ Tylko strasznie ciężko to w praktyce zrobić.... :/ zobaczymy co przyniesie jutro....

Kinia ja też zainstalowałam na tel aplikację i też co jakiś czas mi pokazuje, że błąd i nie chce się włączyć, wtedy też wchodzę przez chroma normalnie. Nie wiem dlaczego tak jest.

No ja nie wiem, może spróbuję z chroma, bo mam jakąś operę mini i nie chce prawie wcale chodzić ;/

Dziewczyny dzisiaj przeglądałam na doz.pl (moja ulubiona poddomowa apteka :p) stronki w poszukiwaniu kwasu foliowego. PAmiętam, że przy pierwszym staranku brałam folik, a teraz widzę 50 innych nazw. Jaki Wy polecacie?

witam z rana :-D i co nocka była owocna? Kinia1 ja teraz biorę folik, bo taki lek mi poleciła moja pani ginekolog. Jakie plany na dziś? Ja muszę ogarnąć mieszkanie, bo ostatnio trochę czasu nie miałam :eek:

Cześć laski...

szukałam testów na allegro, bo muszę uzupełnić zapas na przyszły cykl i natknęłam się na testy ....... KTÓRE ZAWSZE WYCHODZĄ POZYTYWNIE :eek: Takie testy - zmyłki. No masakra jakaś!!! czego to ludzie nie wymyślą!!!
Nowy test ciążowy - wynik zawsze POZYTYWNY ! (3537299642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
NOWY TEST CIĄŻOWY WYNIK ZAWSZE POZYTYWNY+GRATIS! (3542344961) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kinia1 ja w tej chwili biorę najzwyklejszy jaki był w aptece :) Kupiłam w takim ala słoiczku 250 tabletek za ok. 20 zł. łykam już od lutego, wiedziałam, że starania o dziecko nie rozpoczną się prędzej niż od wakacji dlatego kupiłam z taką pojemniejszą wersję :)

Co do BB w telefonie - ja po prostu wlazłam na forum przez wyszukiwarkę i wszystko samo mi się ładnie dopasowało do mobilnej wersji, wrzuciłam sobie zakładkę na pulpit i mam szybki dostęp do forum jak jestem gdzieś poza domem ;)

reklama
susel, dziękuję :*

natkusia, trzymam mocno &&&&& :*

Dziewczyny, ze mną coś nie tak chyba jest ;/ Dzisiaj robiłam test chyba z drugiego sikania jak wlicza się siusiu po 2-giej w nocy i wyszła jedna kreska ;/ Nie wiem co się ze mną dzieje. Raz wychodzą, a drugi raz nie wychodzą. Jutro lecę na betę, jeżeli ona nie wyjdzie to zamiast ciąży jest jakaś choroba ;/ To nie możliwe żeby testy aż tak się myliły ;/ Jest dzisiaj 34 dc i nie ma nadal @ a czuje się jak w ciąży. Dzisiaj nawet z rana rzygałam jak kot, bo poczułam parówki z serem, które mąż sobie na śniadanie zrobił ;/ Trzymajcie za mnie kciuki, bo to dla mnie ważne :( Popłakałam się jak powiedziałam dla męża, że dzisiaj test nie wyszedł :(

Do góry