Hej dziewczyny
A wiec mam juz corczke 3 letnia, a przed nia miala ciaze obumarla w 10tyg. po straconej ciazy jeszcze bardziej sie nakrecilam...po 6 miesiacach zaczelam staranka mialam owulacje stymulowana lekami i udalo sie za pierwszym razem

Teraz jak poukladalismy sobie zycie, slub

to zapragnelam drugie dziecko a w sumie za 6 miesiecy 30 lat wybije;/ Maz tak niebardzo ale udalo mi sie go namowic

Maz tez uwaza ze chce czekac itd...ale ja zdaje sobie sprawe ze to niejest ozniej takie proste!
Tez sie martwie ze dlugo bedziemy sie starac...do maja 2014 chcialabym zajsc bo konczy mi sie wychowawczy. A po waszych wpisach pewnie cos mi sie wydaje niebedzie tak latwo... Zcazelam od wizyty u lekarza dal mi leki do stymulacji takiej delikatnej,zobaczymy.
W sumie mozna powiedziec ze od wczoraj zaczelismy starania, aczkowliek za pare dni ma byc @ , wiec mozna powiedziec ze zaczynamy przed biegi hehe, sprawa jest o tyle nie latwa bo maz jezdzi zawodowo;/ wiec kazdy wekeend w domu czasami zdarzy sie w tygodniu.
Oj ale sie rozpisalam, po malu postaram sie wdrozyc w temat z Wami.
Pozdrawiam i zycze samych 2 kreseczek wszystkim
p.s widze ze ktos pisze tablice to moze powie mi jaka jest srednia zachodzenia w ciaze w miesiacach ,ile to zajumie srednio?