reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

Cześć dziewczyny :-) stare i nowe :-) no ja jak na razie się trzymam bez kataru, ale kaszelek już jest :-(

co do grzyba to ja miałam okropnego grzyba w całym domu :szok: masakra. Ściany były przemrożone :baffled: i grzyb na grzybie się tworzył. Rok temu ociepliliśmy dom, a 2 lata temu była wymiana okien i szczerze powiem, że pozbyłam się dziadostwa w większości, ale jeszcze w 1 pokoju jest, ale akurat ten pokój do remontu więc za chwilę też się go pozbędę :tak:

kalisia temperaturę mierzymy od 1 dc o tej samej porze w tym samym miejscu (np. w pochwie) jeśli masz ochotę to zapraszam do rejestracji na ovufriend

OvuFriend - Zwiększ Szanse na Zajście w Ciążę!
bezpłatny program i fajny :tak: gdyby któraś z dziewczyn chciała się zarejestrować to zapraszam do rejestracji przez mój link. Zbieram punkty na pakiet premium ;-)

mam takie pytanko: jestem w okresie około owulacyjnym i zgłupiałam :baffled: szyjka zamiast się unosić i być wysoko jest nisko, a śluz typowo bezpłodny, gęsty, biały jak po owu. Czy możliwe, że owulka była przed 10dc (były dni, że miałam mokro, ale typowo śluzu płodnego nie zauważyłam :sorry2:)? Wczoraj strasznie bolały mnie sutki dziś jakby ręką odjął. Czy któraś z Was miała lub ma objaw "bolących sutków" przed lub po owulacji?? Kurczaki, dziewczyny niby wiem co i jak, ale takie figle mi organizm płata, że już nie wiem o co mu chodzi i czego chce :baffled:

reklama
Witam i ja!. Nie wyspana jak nie wiem. Zuzka nam zrobiła pobudkę o 5 i już nie zasnęła, więc pewnie ok 9 padnie. Moja temp spadła, więc teraz nie wiem, czy dopiero owu będzie czy co.... :baffled:
benfica, agamemnon U mnie tak samo. Zuzia ok 20 zasypia i zamiast położyć się spać to my mamy mnóstwo rzeczy do zrobienia.... Ech... A potem człowiek nie przytomny przez resztę dnia :no:

Wczoraj Amelinda padla o 19 a my tacy juppuiii szczesliwi, ale bylo tyle do zrobienia ze poszlismy spac o 1 :D ale okazalo sie w nocy ze mala ma katar i niestety nie spala bo ja meczyl. I tak to noc minela tak szybko, a my prawie nie spalismy wiec dzisiaj poniedzialek pod znakiem - oczy na zapalki i mocna kawa :D

Hej
Mychunia, Ysmena zdrówka :)
Kobietka -
Fajnie, że @ przyszła. Trzymam kciuki za ten cykl :)
Wikkii - Też mi się data podoba :) To dzień urodzin mojej starszej siostry :) Będzie ciotka miała prezent :)
Cyntia - Nie chcę Cię nakręcać, ale u mnie po owu pojawił się ból głowy i trwa nadal :(. Trzymam kciuki, żeby był objawem fasolki :)

Rano zrobiłam test, tak dla pewności i wyszły piękne 2 krechy. Dzisiaj dzwonię do mojego gina i umówie się na wizytę za jakieś dwa tygodnie :)
Nie pamiętam, która chciała fluidków to wysyłam wszystkim Wam i trzymam mocno &&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia

Hej
Mychunia, Ysmena zdrówka :)
Kobietka -
Fajnie, że @ przyszła. Trzymam kciuki za ten cykl :)
Wikkii - Też mi się data podoba :) To dzień urodzin mojej starszej siostry :) Będzie ciotka miała prezent :)
Cyntia - Nie chcę Cię nakręcać, ale u mnie po owu pojawił się ból głowy i trwa nadal :(. Trzymam kciuki, żeby był objawem fasolki :)

Rano zrobiłam test, tak dla pewności i wyszły piękne 2 krechy. Dzisiaj dzwonię do mojego gina i umówie się na wizytę za jakieś dwa tygodnie :)
Nie pamiętam, która chciała fluidków to wysyłam wszystkim Wam i trzymam mocno &&&&& ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Miłego dnia

Ja tez chcialam zaciazyc w tym cyklu to akurat termin porodu bylby na czerwiec a 03.06 ma imieniny moj Mąż ale coz, @ nie ma i kresek dwoch tez :D - stres robi swoje.

Dzieki za fluidy:D a ja trzymam kciuki, żeby maluszek rósł zdrowo:)

cześć kobietki :)

ciągle nadrabiam, nie było mnie cały dzień wczoraj i mam spooore zaległości...

U mnie @ nadeszła z wczoraj z opóźnieniem lekkim, więc kolejny termin wpiszcie 27.10 - choć mam nadzieję, że nie przyjdzie... nastrój w sobotę miałam podły, nawet się z na mojego obraziłam bo coś głupiego powiedział...

znowu zaczynam łykać wiesiołka i pić zioła

wszystkim II gratuluję, za testujące trzymam &&& a resztę ściskam i życzę owocnych cykli

[guote] Nie boli mocno tylko tak muli za to moja głowa czuje się wtedy jak penis we wzwodzie. Krew mi do łba napływa i tak buzia strasznie piecze, że aż oczy łzawią - (zupełnie jak przy mega wysokiej gorączce).[/guote]

mamoTomeczka, zaraz padne na klate normalnie :-D

hahahaha

nie moge!!!!!!!!!!!!! hahahaha :D
pytanie tylko, skad Twoja glowa wie jak czuje sie penis?? :p

a tak w ogóle, to Mamuśka masz piekny wykres :D

cześć Kobitki :)

ale mam dobry humorek z rana, kolega z pracy uświadomił mi, że pewne konkursy, które miały być ogłaszane z grudniu, zgodnie z harmonogramem będą dopiero w marcu 2014 r., a to bardzo dużo zmienia w mojej pracy; okazuje się, że mam 3 miesiące więcej czasu na ogarnięcie projektu itp. - a ja głupia cały weekend się zamartwiałam, że to już październik a ja jestem z pracą w czarnej d.... , a tu wystarczyło spojrzeć w harmonogram na stronie; jejku ale ja czasem jestem nieogarnięta:)
no, ale przynajmniej dzięki temu poprawił mi się bardzo humorek:) a to takie rzadkie w poniedziałek:)

rano też humorek w miarę, bo temp. skoczyła do 37,00, oby tak dalej
po sobotnim łaskotaniu, drganiu ani śladu i nie wiem czy to dobry czy zły znak, trochę piersi pobolewają, szczególnie rano po przebudzeniu, ale wyglądają normalnie i w ogóle jakoś żadnych objawów nie widzę... więc coś kiepsko to widzę... a dziś 10 dzień po ovu

reklama
ABEZELA - mnie głowa nie boli. To mameTomeczka :-D

mamaTomeczka - tak jak opisujesz ten ból, to brzmi jak od wysokiego ciśnienia. Może lyknij magnez, a zamiast kawki melise dziś?

Do góry