reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2013

mi się jakoś tak przykro zrobiło, że aż mi łezki poleciały

oupnqs.jpg

Załączniki

• oupnqs.jpg
    oupnqs.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
No ja wpadam czytam i za glowe sie lapie:szok: dobrze ze sie wsio uspokoilo :tak:

Sie nagrabilam lisci dzisiaj, procz tego ze wlazlo mi cos pod lopatke to czuje sie swietnie i mam cicha nadzieje ze:-) moja owulka moze za tydzien wpadnie w odwiedziny ?:confused::sorry2: Nie wiem od rana wstalam z mega pozytywnym nastawieniem, smieje sie sama do siebie i czuje blogosc w duszy:-poby ten stan rzeczy trwal jak najdluzej i by owula raczyla sie zjawic :)

Centka - czy to je mrówa?? :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Wiecie, że ja mam mrówkofobie? :p Spacery ze mną po lesie są zajebiste. Potrafię w pewnej chwili dostać ataku paniki. Widzę wszystko rozmazane, kręci mi się w głowie, pocę się, serce mi wali i.... najczęściej wygląda to tak, że biegnę gdzieś na oślep w "bezpieczne miejsce" - najczęściej kałużę i tak czekam w takiej kałuży aż mi przejdzie. No bo przecież mrówki do kałuży nie wejdą :cool: Tak, mam 28 lat, hehe. Pająków, jakby co, się wcale nie boję i nie brzydzę, tylko te mrówki :p

lamorela - czekamy. Coś się stało?

hej wszystkim :-) dziś mam jakiś dziwny humor :no::no: szlag mnie jakoś trafia :no::no::no: pralka na dodatek jeszcze wariuje - dziwne odgłosy wydaje - oby się tylko nie popsuła bo wtedy już na pewno mnie szlag trafi :wściekła/y::wściekła/y:
wyczytałam tu jakieś dziwne nieporozumienia :sorry2: tak to bywa, ale wiecie dziewczyny, czasem trzeba dać sobie i innym odpocząć, dać odetchnąć choć to trudne tym bardziej, że wszystkie tutaj razem no wiadomo jesteśmy z jednego powodu :-):-):-):-) ja też jestem bardzo niecierpliwa niestety :-p:-p
znalazłam ciekawy artykuł co by niektórym coś mógł pomóc:
Cynamon dobry na nieregularne miesiączki - Zdrowie & Fitness - WP.PL

benfica, gdzie w grobie? Tam nawet mi M nie da spokoju :szok::-D Więc nie ma o czym tu mówić. Po dzisiejszej pracy mojego M jutro będzie próbować dopierać się do mnie :p centka, mamaTomeczka, która pożyczy mi antygwałtypiżamowe?:-D:-D

centka, ok Twoje klapsy. Umowa zostaje taka jaka była :D Ale jak będziesz przepraszać za głupotę, to przyjadę do Ciebie, zabiorę Tobie mojego kija i wtedy będzie lanie :D :-D A jak tam R? Dzisiaj całą noc pracuje, czy wolne ma? A jak Ty się czujesz po ostatnim upadku? Przez ten test, który miała nam lamorelka pokazać zapomniałam zapytać o Twoje zdrowie ;/

lamorelka? Dopóki nie zobaczę testu z I lub II kreseczkami nie dam Ci spokoju :p :-D

Cyntia, no co Ty? :D Mrówek się boisz? :D Ja się boje pająków. Kiedyś pamiętam taką sytuację, że pająka miałam między cyckami. Nie wiem skąd się tam wziął :szok: Takiego szału dostałam, że w ciągu paru sekund całą górę ściągnęłam :szok: Dobrze, że byłam sama w domu z dziećmi, bo by mieli ze mnie pompę :-D:-D M do tej pory jak widzi pająka, to mi przypomina o tym :p Po co ja mu o tym mówiłam :szok: :p

malena <przytul> Może odpocznij sobie trochę. Zmęczenie źle na nas wpływa :* Mam nadzieje, że pralka już dobrze chodzi :)

widać dziewczęta, że w dzień sobotni nie naprodukowałyście za dużo:) to dobrze, bo sprawnie Was nadrobiłam.

Ja na piernikach w Toruniu byłam z moim miejscem pracy:) a teraz mój M wybył opić narodziny malucha przyjaciół, a ja zakręciłam się w koc i nadrabiam seriale:) Wyspać się muszę, bo dziś o 6 była pobudka.

lamorelka, o co z nią chodzi, bo się pogubiłam, nie wiem może czegoś nie przeczytałam??:)

centka80 ja też chciałam zdusić tego robaczka na ekranie:)

Malusiolka antygwałtowe piżamki na niektórych ogierów działają przeciwnie:) pamiętaj, że niektóry typ tak ma, że uważa, że wszystkiego można się pozbyc, a rozbieranie jest podniecające:):):):)

reklama
centka no jak przez jakis czas ja regularnie odswiezalam liste to tez wpadlam kilka razy w klopoty, tak to juz chyba jest jak sie jest nadgorliwym.
to ja mam jeszcze prosbe zeby dziewczyny, ktore zobacza II ale nie chca byc wpisane do listy z II wyraznie to zaznaczyly bo ja wlasnie z powodu wpisania II przy nicku kilka razy wpadlam w klopoty.

malusiolka no co Ty? pajak miedzy (.)(.)!!!! ja bym chyba oszalala! masz wielkie szczescie ze to bylo w domu.

jak widzicie, probuje powoli wdrozyc sie w wasze dyskusje ;-)

Do góry