reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

reklama
Cześć dziewczyny! jestem świeżynką na tym forum i to mój pierwszy post. Staramy się z mężem o dzidziusia od sierpnia. Dzisiaj znowu przyszła @. :( Jestem załamana choć wiem że 2 miesiące starań to jeszcze nic. Piszę żeby poprostu komuś się wygadać... tak strasznie mi smutno.... ;( zaczynam obwiniać siebie o to że nie pojawiły się jeszcze dwie kreseczki..... dzisiaj z rozpaczy po kolejnym niepowodzeniu topie smutki w alkoholu którego nie piłam już od 3 miesięcy.... pocieszcie trochę bo ciężko....

Hej:)

Centka80 tak tak okolice Poznania:) od razu widac jak napisze na co mam ochote:)

Mnie wczoraj jeszcze jajniki bolaly i wogole...wiec mialam nadzieje ze moze dzis cos zdzialamy;p i tu klapa moj kochany z moim bratem zabalowali;p prosilam zeby tyle niepil...Pawie byly dobrze mu tak:) no i suchota dzis...a jutro to juz napewno nie bedzie szans ewentuanie z ciaza;p

Grzanka trzymam podwojnie kciuki za poniedzialek i wtorek:)

Nic trzeba po mau isc spac:) bo moj Mezulek pewnie bedzie zdychal;p i corka bede musiala sie zajac JA:) ale chyba dam mu mala nauczke;p

Witam wszystkie z rana. :-) Jakoś już się wyspałam. No to wstałam i zatestowałam, ale niestety I krecha. No to zobaczymy, co to będzie dalej. Ale dziś będzie fajnie, bo będę mieć sporo ludzików w domku, więc nie będzie kiedy się smucić. Buziaczki dla Was wszystkich i każdej z osobna. :-)

Witajcie!
Jeszcze goszczę u siebie mamę więc teraz na szybko przy kawie nadrobiłam i już mniej więcej wiem co się działo :tak:
Duchem jestem z Wami, ciałem raczej będę wieczorem.

Centko, Twoje klapsy czuje do dzisiaj ;-)grrrrr

Jakiś się ferment zrobił widzę ale chyba juz ok co? :happy:

Miłej niedzieli laski!

Hello:) ja też już wstałam i nie mogę spać.. chyba mam już lekkiego stresa:)

Piaska - może za wcześnie? Który masz dzień cyklu?

Julia a ja też pod Poznaniem mieszkam:)

Miłego Dnia Dziewczynki:)

reklama
Do góry