Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Grzanczko a mozesz podac mniej wiecej rejony? o ciekawa sie zrobilam haha
Piaska moze faktycznie troszke za wczesnie...choc roznie to jest, jednym juz wyjdzie drugim nie w dzien @, mi z Amelka wyszedl w dniu spodziewanego @ , a pare dni wczesniej podbrzusze mnie bolaly, piersi obolale,i pamietam ze brudzilam na brazowo...
Maz dzis ladnie do mnie z usmiechem pyta co sie dzialo bo film mu sie urwal..heh nie umialam sie na niego zloscic przytulanki byly z ranca i w sumie dzis jest niby ostatni dzien owulacji ktorej moglam sie spodziewac przez te leki...albo juz jestem po....
Ja mu mowie ze pewnie i tak juz za pozno i jak juz to cos za miesiac moze sie uda, a on do mnie ; "ze to chyba nie jest takie proste" a co ja mu caly czas powtarzam ... teraz chlop mnie zrozumial..
Witam Kobitki :* Ja dzisiaj w miarę się wyspałam, gdzie przeważnie w soboty nie śpię jak M nie ma w domu, ale na szczęście po 2-giej był już w domku Mnie od rana brzuch pobolewa i sama nie wiem czy to oznaka na @. Dzisiaj 27 dc więc wszystko możliwe. Najgorsze jest dla mnie, to że we wtorek mam poprawkę egzaminu i na razie nie chce dostać @ po egzaminie może przyjść jak już musi ;/
julia0903 Twój już wstał po wczorajszej balandze?? mój nie wygląda jak by pamiętał o naszej umowie i dalej śpi, nie wiem o której wrócił, bo ja byłam padnięta i nawet się nie obudziłam. więc pewnie on będzie cały dzień dziś zdychał, a mieliśmy się przejść na targi, bo są targi Hobby i są gry rózne planszowe, a my uwielbiamy gry i może na jakąś nowość byśmy się skusili. Ale pewnie z planów nici patrząc na mojego M.
Ludzik tak wstal juz po 7 Mała od rana sie zajmuje niewyglada na chorego wogole :-) wiec elegancko,pytalam mu sie jak sie czuje a on na to ze dobrze...:-)
Hej dziewczyny
widze ze wiekszosc m-ow balowalo ;-) Sama bym poszla na posiadowke u znajomych, ale wczoraj pan maz mnie tak wnerwil na noc ze dzis od rana jest nieswoja atmosfera.
jutro mam rozmowe o prace ciekawa jestem jak pojdzie, ale oderwe sie na chwile, pojade do wrocka polaze sobie poogladam co nieco.
Milej niedzieli zycze
Julia ja mieszkam mniej więcej na pn od Poznania, jak się jedzie w stronę Piły. Nie będę pisała dokładnie miejscowości żeby mnie nikt nie napadł przypadkiem jak tu przeczyta a Ty mieszkasz w samym Poznaniu?