Cyntia jak mi strasznie przykro :-( az nie wiem co mam powiedziec. mam nadzieje ze ten lekarz jutro dobrze sie Toba zajmie. sciskam Cie mocno kochana.
mamaTomeczka ja tez skorpion i tez msciwa strasznie jestem, jak czytam o tym co robisz temu swojemu biednemu mezowi to az mi lepiej ze nie tylko ja taka szalona jestem
benfica mam nadzieje ze te Twoje testy jak najszybciej przyjda!
karola widzisz jaka mam intuicje ;-) i juz tak bedzie sobie rosnac i rosnac... :-)
malusiolka nie chce namawiac do zlego, ale jak dla mnie to za dobra jestes dla tej waszej rodzinki.
Conti ja tez sie gubie tutaj, tak jak dziewczyny pisaly, na watkach miesiecznych bylo prosciej. &&&& zeby z Twojego pieknie wycelowanego i "spontanicznego" serduszka cos wyszlo ;-)
Mimimoo co to za straszne wiesci dzisiaj? lec teraz do lekarza jak mozesz bo moze tu po prostu duphaston potrzebny!
Lemonca lubie Cie czytac, tak konkretnie piszesz. to bieglas nie w tym co moja rodzinka bo oni w tym dluzszym. &&&& zeby te zolnierzyki co juz sa w Tobie dotrwaly. a co do facetow to pewnie masz racje, w owu im sie nie chce przytulac, badac sie nie chca... a dzieci chca miec. no niestety bocian nie przynosi
centka jak juz zajdziesz w ciaze to ja monitor zamawiam! ;-)
tekla gratuluje pieknego przyrostu! pieknie! &&&&&& za dobry rozwoj maluszka!
wanda GRATULACJE!!! a powiem Ci ze dzisiaj sobie o Tobie myslalam. ale fajnie :-)
Grzanka GRATULACJE!! to teraz testuj!
a co do lamoreli to juz chyba nie wroci po tych wszystkich tutaj tekstach

chociaz chetnie uslyszalabym jakies wyjasnienia. z reszta to nie pierwszy taki cykl w jej wykonaniu.