reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2013

natkusia, zastanawiamy się nad UK. Z teściami jest źle, ale gdzie my teraz pójdziemy? Na stancję? Jeżeli mamy iść na stancję, to trzeba co miesiąc 1500-1800 dać, ale co z tego jak M nie ma w ogóle w domu. Chcemy wyjechać, aby chociaż te weekendy razem spędzić. Ja nie chce aby dziewczynki wychowywały się bez ojca. U nas żeby dostać od Państwa jakieś mieszkanie, to nawet do 5-10 lat się czeka. Mojej kuzynce przyznali na początku roku, a dopiero 2014 może się wprowadzić i to po 10-ciu latach.

reklama
wanda - bardzo, bardzo mi przykro... i uważam, że jeśli lekarka dała zielone światło, to działaj kobieto i potraktuj to jako normalny cykl, takie jest moje zdanie

Hej kochane widzę ze wpadłam w takim momencie z napisanie czegoś ...

Ja tez odkładam z m-em narazie starania... Sytuacja podpisania tej umowy mnie do tego zmusza. Nie chce nie mieć macierzyńskiego i l4 nie płatnego. Potrzebujemy tej pracy, maź ma jaka ma, nie wiadomo jak będzie długo tam pracował może się uda ze mi dadzą normalna umowę po paru miesiącach. My tez mieszkamy u rodziców z tym ze oni maja duży dom , drugie piętro jest niewyremontowane tznjest tylko nasz pokój i jeden malutki który robi za składzik, przedpokój i wielki pokój jest z gołymi cegłami. I deskami. Jeżeli tatę się uda przekonać zrobimy sobie kuchnie i łazienkę na gorze z osobniki licznikami, jeżeli nie to po rozdzielnosci majątkowej z mężem może uda mi się wziąć małe mieszkanko na kredyt. Zobaczymy. Tak czy siak musimy się odbić trochę finansowo, musimy znaleźć dla siebie kąt jakiś i dodatkowo muszę mieć ta normalna umowę... Wiem ze będę o dziecku myślałam bon stop dlatego ograniczę forum:sorry:Muszę, bo inaczej nie dam rady nie myślec o dziecku. Także ja odkładam starania .... Ale będę was dowiedziała i mocno wszystkim kibicuje!

Dziekuje je jeszcze raz za pomoc w odpowiedziach z ta moja umowa na zastępstwo, i za wsparcie dziewczyny :) będę czasem wpadać, być może nasza sytuacja z mem się poprawi za pare miesięcy i będę mogła do was wrócić na czas staranek. Liczę na to mocno. Miłego weekendu życzę i szybkich fasolinek!

wandzia
przykro mi bardzo :( i trzymam kciuki za kolejny cykl!

malusiolka
&&&& żeby się wam wszystko ułożyło jak chcecie :)

mychunia
oby dl cyklu sie sie poprawiła, może giń coś wymyśli mądrego &&&& trzymam, będzie dobrze!

mnie dzisiaj głowa boli i spać mi sie chce, ciśnienie spada wiec dlatego... Testu nawet nie robię, tylko jutro ostatni dzień albo w po biorę Luteine i okres będzie 6-7 listopada. Kolejny cykl będzie bez luteiny i pewnie będzie bardzo długi.

Trzymajcie sie dziewczyny !;-)

Dzięki dziewczyny za miłe słowa. Strasznie mi ciężko...
Zwłaszcza, że powiedzieliśmy już dzieciom, zupełnie niepotrzebnie, bo teraz im też przykro :-(
Na pewno nie popełnię już takiego błędu, wystarczy, że sama przeżywam swoje, a zupełnie niepotrzebnie dzieciaki się martwią i zadają trudne pytania...

wanda, a mi się wydaje tak.. dobrze, że poinformowałaś dzieciaki o tym, bo za jakiś czas mogłoby być gorzej. Trzymaj się Kochana <przytul> Nigdy nie straciłam dziecka i nie wiem jak to jest, ale na pewno wiem, że strata boli. Trochę czasu poczekasz i za jakiś czas na pewno znowu zobaczysz swoje upragnione kreseczki <przytul>

witam

Centka
no szkoda ze odchodzisz, ja do grupy zamknietej nie naleze wiec niebede wiedziec co u ciebie;/ ale coz..trzymaj sie:tak: i zycze w koncu wymarzonych II kreseczek

Malusiolka kochana masz racje, macie marzenia realizujcie i trzymam kciuki ze Wam sie uda! Powie ci ze ostatnio my z mezem o tym myslimy tylko on troche na bakier z angielskim;/

Wandziu
bardzo bardzo mi przykro:*

Miss
ty tez odchodzisz? tyle osob dzis opuszcza forum, ale rozumiem:)

KINIA no to czekamy razem za @, mnie juz od paru dni piersi bola wic @ sie zbliza!

My dzis na basenie bylismy, Mela szczesliwa:) a teraz jestem zmeczona;/

Natkusia- jestem po skalpelu, przeżylam i jestem dumna :-D czy to na zmiane z turbo i kilerem ćwiczyłaś? ile razy w tygodniu

Mississ - życzę by się poukładało po twojemu

Wanda - czlowiek się cieszy, to normalne że chciałaś sie podzielić dobra wiadomością, sczegolnie że 2 urodziłaś i nigdy by ci do głowy nie przyszło że coś może nie być w porzadku.......

reklama
wanda niezmiernie mi przykro :-( przytulam :-( taka radość od Ciebie biła, że w ogóle nie przypuszczałam, że tak się sprawy potoczą :-(trzymaj się jakoś :-(

Do góry