reklama

Staraczki 2014 w ciąży

Lisica - Pimafucin globulki. No, niech Cię zbada, pewnie. Ja jak bym nie zmieniła lekarza to bym tak chodziła z tą infekcją.

A propos wakacji... ja z takim maluchem to chyba się nigdzie nie wybiorę, tylko na wieś do mamy. W sumie można by, ale nad morze mam cholernie daleko tzn. w tym roku byliśy to dobre 7 godzin się jedzie... więc odpada...

reklama
Jussastar, fajnie, ze super lekarz i ze z dzieciem ok =)

Lisica, aa brzuch raz boli, raz nie takze martwie sie. No ale jutro wizyta wiec zobaczymy co i jak.. Strasznie sie boje..
A Ty kiedy masz jakas wizyte?

Lisica u mnie tak sobie dosc czesto brzusio mnie pobolewa ...jakos ze strachem mysle o wizycie no ale mam nadzieje ze wroce z dobrymi wiesciami

Jussastar super ze trafilas na fajnego lekarza i ze z Dzidzia wszystko w porzadku:tak:

Grubson idę jutro na 16.

Dziewczyny mnie dziś też bolało, a może raczej ciągnęło w podbrzuszu. Mam już manię, zawsze w WC sprawdzam czy nie krwawię. I jestem kłębkiem nerwów :-/

Grubson, Aschlee podacie mi terminy porodu? ;)

Hej Kochane;)
Widzę, że się rozkręciłyście:D Wreszcie!!!
Grubson, jak nie masz o czym pisać to pisz o pierdołach:D Dziś masz wizytę tak??? O której??? Będę trzymać mocno kciuki:*
Aschlee jak tam sytuacja z sąsiadem???
Marta, jak się czujesz??? Jak Emilka???
Niemartwsię, co u Ciebie??? Jak się czujesz?
Jussastar, cieszę się, że wreszcie trafiłaś na kompetentnego lekarza:)
Dominika, co z Tobą Kochana??
Lisica, trzymam kciuki za wizytę:* &&& też mam manie sprawdzania wkładki przy każdej wizycie w wc...;/
Ja się czuję dziś nawet nieźle, wczoraj pod wieczór trochę brzuch mnie pobolewał... ale położyłam się i minęło...

Witam się i ja :-):-)

Wiecie co, bardzo mi ulżyło po wczorajszej wizycie, i jestem pełna optymizmu.

Grubson i Lisica - &&& za wizytę! Napiszcie co i jak koniecznie!

Butterfly - a Ty kiedy masz następną wizytę?

Aschlee - wysyłam pozytywne fluidki! To normalne, że się boimy chyba, a zwłaszcza po takich przeżyciach jak Ty. Oby wszystko było ok!

Jussastar, ja mam 8 października wizytę...
Aschlee, będzie dobrze Kochana, daj znać co i jak jeśli będziesz mieć możliwość;* trzymam bardzo mocno kciuki żeby wszystko było okej:*** &&&

A ja Laski byłam u sąsiadów, bo zaprosili mnie żebym sobie malin urwała... ale niestety to już końcówka i 2 godz. rwałam jedną łubiankę!!! Masakra! Ale sama jestem sobie winna, trzeba było pójść 2 tyg temu jak jeszcze było ich dużo... No ale zrobiłam 8 soczków, będzie co pić w zimie bo łącznie mam ich ze 40 butelek:D plus 10 z aronii i ok 40 z czarnej porzeczki:D
Ale też się sporo nazginałam...i brzuch mnie trochę pobolewa... idę się położyć...

Ashlee będzie dobrze,trzymam kciuki,odezwij się..

Ja w pracy siedzę i mi wywaliło brzuch ze masakra heh tylko bym jadła...

Butterfly niezłe zapasy masz :-)

Grubsonku Lisica trzymam mocno za wizyty.
Ja mam 14.10 juz się nie mogę doczekać..

reklama
No to ja już po, jaka ulgaaaa! :D

Dzieć ma 5,62 cm także nie dosc, że nadrobił to nawet wyprzedza o 2 dni termin z om (12+1) także naprawdę się uspokoiłam
usmiech.gif
Na początku się ruszał a później się uspokoił, tak, ze mogła go spokojnie zbadać i pomierzyć, grzeczny dzieć!
icon_biggrin.gif

Wszystko wygląda prawidłowo, serducho bije. Ja nie muszę ciągle leżeć, ale jak mnie zaczyna boleć brzuch to mam odpoczywać. I już teraz wiem konkretnie: jakies kłucia, pobolewania, nieokreslone bóle są raczej normalne, najgorzej jak to jest ból taki typowo miesiączkowy, bo to może swiadczyć o rozwieraniu szyjki i wtedy to już bezwzględnie mam leżeć. Ale na szczęscie nic takiego mi się ostatnio nie zdarzyło. No i wiadomo, luteina, magnez na stałe i no spa doraźnie, ale mam się nie bać jej brać, bo mniejszą szkoda z no-spy niż bólu także wszystko w końcu wiem i rozumiem!
usmiech.gif

A na ruchy sobie poczeeekam bo łożysko będzie na przedniej scianie
jezyk.gif

Za tydzień USG genetyczne
usmiech.gif

W ogóle maluch się odwrócił buźką do nas i miał tak smiesznie skrzyżowane nogi :D Małż się nie mógł napatrzeć :)

Asch, trzymam kciuki!!

I dziewczyny, piszę od razu, że jadę dzisiaj do rodziców i zostaję do niedzieli także nie będę nic pisać! :D Także nie wywołujcie mnie :D Odezwę się jak wrócę :)

Trzymajcie się! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry