Anula1988
Fanka BB :)
Gochson, Malusiolka- haha! U mnie też jutro Ksiądz. Mnie niestety jutro nie będzie w domu podczas Kolędy, bo mam egzamin kolejny na Uczelni, ech ta sesja. Ja się wczoraj śmiałam i mówiłam do mojego Adasia, że w zeszłym roku Ksiądz poświęcił nam kuchnię, bo mówił, że świeża gospodyni (bo wtedy niecały rok mieszkaliśmy w swoim wybudowanym domu) to musi mieć wsparcie w kuchni i M przytył przez rok dobre 8 kg. A wczoraj mu powiedziałam, żeby przy wizycie Księdza prosto do sypialni prowadził na poświęcenie, bo może w tym roku ja przytyje te 8 kg, ale w brzuchu w ciąży dzięki poświęceniu sypialni 
Doska- ginka kazała nam głównie opierać się na zdrowej żywności: dużo warzyw i owoców, różne mięska i przede wszystkim ma to być zróżnicowana dieta. A ponadto oboje mamy zażywać witaminki typu prenatal probaby i wiesiołek.
Aschlee- ja myśle, że to TO, ale jednak lepiej wesprzeć się betą i potem zbadać po dwóch dniach przyrost. Wówczas będziesz spokojniejsza
Dziewczynki, dziękuję Wam, jesteście wszystkie Kochane. Wy wspieracie i trzymacie kciuki za mnie, a ja za Was! W nas jest moc i dzięki temu WSZYSTKIM NAM SIĘ UDA

Doska- ginka kazała nam głównie opierać się na zdrowej żywności: dużo warzyw i owoców, różne mięska i przede wszystkim ma to być zróżnicowana dieta. A ponadto oboje mamy zażywać witaminki typu prenatal probaby i wiesiołek.
Aschlee- ja myśle, że to TO, ale jednak lepiej wesprzeć się betą i potem zbadać po dwóch dniach przyrost. Wówczas będziesz spokojniejsza
Dziewczynki, dziękuję Wam, jesteście wszystkie Kochane. Wy wspieracie i trzymacie kciuki za mnie, a ja za Was! W nas jest moc i dzięki temu WSZYSTKIM NAM SIĘ UDA