reklama

Staraczki 2014 :)

Jołasia, ładne spodnie, ale ja osobiście nie ubrałabym ich :P

Asia, zdrówka Kochana <przytul> :* Pogoda jest zdradliwa. Kurde z tym plamieniem u Ciebie ;/ Sio, sio m@łpo ;/ Bo z kija dostaniesz i już więcej nie przyleziesz do Asieńki przez kolejne 8 miesięcy. m2PxLQW.gif A co do syna, to dobrze zrobiłaś. Też mam takie zdanie jak Ty. Lepiej niech siedzi w domu niż się szlaja nie wiadomo gdzie i z kim. tak to masz oko na niego :) Dobrą mamą jesteś. A jak telefon?

iwo, ciesze się, że dzidziuś rośnie. Silny maluszek.. pewnie to chłopak :D Jakieś zachcianki na kwaśne masz? Jak tam wyniki córeczki? Martwię się.

mychunia, Ty mi czytasz w myślach :P Też byłam w biedronce z dziewczynkami i zrobiłyśmy zakupy na cały tydzień. Trochę tego było, ale na szczęście wózek wzięłam :) Zazdroszczę Tobie kontaktu z teściową.

Wróciłam z dziewczynkami przed 13-tą. Roksanka śpi, a ja właśnie kończę robić obiadek. Makaron ugotuje się i siadamy jeść. Dzisiaj na obiad mam Sos pieczarkowy z piersią kurczaka, z papryką czerwoną i śmietanką i do tego makaron świderki, a na górę posypię natką pietruszki :) Jak u Was z obiadem?

Gochson, jak tam?

Aschlee, aż miło czyta się jak piszesz. Kochana coraz więcej uśmiechu w Twoich postach :) :*

Anulka, jak tam?:* Udało się wczorajsze przytulanko? U mnie udało się, a wątpiłam, że coś będzie, bo M wrócił po 22-giej, ale daliśmy rade :)

Załączniki

• m2PxLQW.gif
    m2PxLQW.gif
    704 bajtów · Wyświetleń: 125
reklama
jołasia bez obrazy. ale ja też takich spodni bym nie ubrała... one nie są w moim guście :no:

Maluś ja wczoraj też byłam w biedronce... dziś kupowałam głównie mięsko na obiad karczek, schab itp Moja Teściowa to złota kobieta :tak:

mnie dalej jajniki pobolewają :-(

Malusiolka u mnie dobrze. Miałam Cię właśnie kiedys zapytać - a ta starsza córka już chodzi do przedszkola ?

Iwo uważaj na siebie i oby to nie paciorkowiec.

iwo, kurde ;/ Oby to nie to... uważaj Kochana na siebie :*

Gochson, nie. Nie puszczaliśmy starszej do przedszkola, bo jak urodziła się młodsza, to Oliwka miała 1,5 roku i postanowiliśmy, że na razie będzie w domu, bo ja siedzę. Ale w tym roku na pewno idzie do przedszkola. Mam taką nadzieje, że ją przyjmą.

Maluś telefon szym zawiezie dzis do serwisu. zobaczymy

Iwo kochana dobre wiesci z fasolinka, a z młodą to oby się dziewczyna trzymała zdrowo. Uważaj na siebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry