• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam dziewczyny

olka21 idź szybko na bete a jak będzie pozytywna to szybko do lekarza. Lepiej dmuchać na zimne. Ja zrobiłam test po 8 dniach od krwawienia i tez była druga kreska blada. Niestety ciąża się nie utrzymała dlatego lepiej żebys szybko zareagowała.

Iwo trzymam kciuki za córkę oby wyniki były dobre.

ewelinka_shn - i jak owolka była wtedy co obstawiałam, przynajmniej ovuf, tak twierdzi ;-)
U mnie na polu przepięknie +20*C za chwile porwę P. z przedszkola bo z pracy zwagarowałam ;-), byłam w H&M i C&A parę szmat zdobyłam ;-)

reklama
witajcie :-)

ja dziś na nogach od 6.30 (a nie śpię od 5.30) :tak:rano pomyłam podłogi, umyłam suszarkę na naczynia, zrobiłam pranie i wyszorowałam łazienkę :-D potem o 9 na kawę do teściowej :tak:z nią do jednej babci, potem do drugiej, na zakupy do biedronki i wreszcie do domku :tak: wróciłam o 12.50 :tak:szybko wrzuciłam coś na ząb i teraz jestem tu :tak:

zaraz lecę przyszykować sobie wszystko na mielone i może poprasuję jeszcze :confused:

olka
możliwe jest, że jesteś w ciąży :tak: leć na betę :-D

u mnie ciepło, ale wietrznie :-(

Asiu zdrówka :tak:

iwo
super ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry