• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Wątpliwości - za kolejny cykl &&&
Mychunia – to odoczywaj, teraz jak najwięcej spokoju :tak:
Ewelinka - ja mam tak samo pod koniec cyklu… i staram się nie pić, albo ograniczać do minimum…
Z piwka polecam Perłę Winter lub Summer. Wiem, wiem reklamuję lubelski browar, ale trzeba być patriotką a poza tym jest pyszne i owocowe dużo lepsze od redsa i ma naturalne soki a nie tyle chemii…
Ciekawe, macie takie w sklepach? Bo u nas wszyscy Perłę piją. A jak ktoś woli nie smakowe to Perła Export :tak: Najlepsze piwo…
Marcysiowa – a jak wyglądało Twoje leczenie? Podziel się ;-)
Kurde… a mi dalej nie wychodzą testy owu… i śluz jakiś mało płodny. Trochę takiego rozciągliwego było, ale odrobinka dosłownie… W poprzednim cyklu już 13 dc mi wyszedł test pozytywny, a teraz 14 i dalej nie…
No nic, staranka dalej na wszelki :-)

reklama
Mychunia gratulacje:tak:

Karolina współczuje sytuacji z siostrą ale uważam że nie powinnas tego tak zostawić,ja też bym zerwała kontakt po takim czymś:shocked2:

mnie kłuje podbrzusze i pobolewa,do @ 4 dni jeszcze i zgagę mam dzis od rana,może to jakieś objawy?:-p

Aschlee- czyli rozumiem, ze będziesz miała takie stanowisko podobne do opiekuna/ pomocy osoby starszej?

Ewelinka- tak, możesz nawet wypić sobie kilka takich piwek. Nic się nie stanie.

Marcysia- a możesz dokładniej napisac o tej stymulacji? Sama jestem od stycznia na clo, wiec interesuje mnie ten temat.

Bardziej w strone Ergoterapii :tak: ja mam byc na oddzialach geriatrycznym, pediatrycznym,psychiatrycznym i rehabiltacji.Co tydzien inny oddzial ale tylko ktorys z tych czterech.

Ostatnia edycja:
Aschlee fajnie że się tak szybko udało :) to teraz się oderwiesz trochę od codzienności. Oby praca spełniała twoje oczekiwania, nie tylko te finansowe. A mogę zapytać oo jakich studiach jesteś? Bo wiem że dalej się uczysz.

Marcysia witaj.

Karolina współczuję tej sytuacji, dobrze że wytłumaczyłaś dzieciaczkom.

Mychunia jak się czujesz, emocje już trochę opadły? ;) co to za dieta? Nie martw się, takie piwko nie powinno zaszkodzić, ale masz rację - od teraz zero alkoholu :-p

Ja mam w barku likier limonkowy i nie zawaham się go użyć :-D

Lisica tak opadły... mąż już się w pracy pochwalił, że będziemy mieć dziecko :tak: mam nietolerancję pokarmową i dietetyk kazał mi pewne produkty na jakiś czas wyeliminować z menu :sorry:

Marcysiowa- witaj mamo bliźniaczek :) mam nadzieje że tym razem nie będzie trzeba tyle czekać. Skąd jesteś?

Ewelina, Mychunia - ja wypilam szklankę Warki cytrynowej a następnego dnia bladzioch był ! Od tej pory już nic.

Powiedzieliśmy młodej. Ta łzy w oczach że ona nie chce rodzeństwa :( poprzytulalismy się i mloda do mnie że boi się że nie będę mieć dla niej czasu. Więc się umówiliśmy że tatuś będzie malucha zabierał bym mogła z nią gdzieś wyjść. A teraz mówi że jakby to była dziewczynka to odda jej stare zabawki, ubrania i rolki. Myślę że potrzebuje czasu by się z tym oswoić.

reklama
iwo:) pewnie ze sie oswoi...zobaczysz za niedlugo bedzie przychodzila i dawala brzuszkowi buzi na dzien dobry i dobranoc:tak:
Moja Corcia z kolei pyta kiedy bedzie miala Dzidziusia w domu:-( staram sie ja zajmowac czym innym bo jeszcze boli ten temat i zawsze konczy sie lzami ale to pytanie pojawia sie co troche...za kazdym razem jak widzi male dziecko albo rodziny z wozkiem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry