• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Motyl a co ty dzisiaj za wyniki odbierasz?
Pędź po wyniki i wracaj do łózka może to macica się powiększa i promieniuje do jajników.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobietki.

Iwo nie przejmuj się reakcją corci. Najlepiej jak się maluszek urodzi to włącz ja do opieki nad nim. W 99 przypadkach na 100 to pomogło.

Moja jedna mala od 5 harcuje wiec ja na mPay ledwo patrzę ;)

Miłego dnia kobietki ;)

Lisica, dziękuje, że pytasz :) Czuje się w miare dobrze, choć nie ukrywam, że w ciąży miałam dużo więcej energii. Meczą mnie mdłości i to dość ostro, az sie boje teraz rano jechać do lekarza :) Ale mam nadzieję, że niedługo miną. Poza tym bardzo dobrze :)

Witam w ten piękny mroźny poranek ;-)

Ewelinka jak samopoczucie?

agniecha83 - kciuki za wizytę, a USG tez będzie? bo chyba już powoli prze brzuch będą zaglądać ;-)

Iwo- młoda się powoli oswoi z nowa sytuacja, ale jedynak zawsze cos traci jak się pojawia rodzeństwo teraz trzeba działać żeby plusy przeważyły minusy ;-), za jakiś czas weżniesz ja na zakupy, może da rade na USG?
Moja jeszcze nie wie ale ostatnio ma fazę na dzidziusia i pyta kiedy będzie (czy w piątek czy za 5 minut), ale ona mniej świadoma z czym się dzidziuś wiąże ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry