• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Gosia a dziekuje ;-) czuje sie ok tylko nic mi się nie chce. Jakaś taka wymeczona jestem .. a Ty jak?

Iwo i tak na pewno będzie ;-)

Agniecha kciukasy za wizytę ;-)

Motylku trzymam kciuki by badania byly ok. no i bys Się lepiej czula ;-)

reklama
Dzień dobry dziewczyny .
Ładna pogoda nam się na śląsku zrobiła , moje dwie myszki już są w przedszkolu i szkole a ja piję dopiero kawę
Wczoraj R podczas serduszkowania powiedział że ja chyba w ciąży jestem bo piersi mi urosły :P
Maluś a jak sytuacja u Ciebie ?
Motylku trzymam kciuki za dobre wyniki .
Ewelinka piękny masz wykresik , będziesz następna :P

hej dziewczyny :tak:

ja jak co dzień wstałam o 9 :-D wczoraj miałam poważną rozmowę z mężem na temat prawka i pracy, obydwoje stwierdziliśmy, że jak jestem w ciąży to nie ma sensu iść na prawko (bo mnie to za dużo nerwów kosztuje), a do pracy i tak mnie nikt nie przyjmie :-( mąż stwierdził, że widocznie tak miało być... cieszę się, że ta myśli :tak:

kasik samopoczucie super :-D cycki mnie bolą głównie brodawki, ciągle bym spała i mam zachcianki :-) brzuch czasem kłuje, a jak mocniej zakłuje to się boję, że coś nie tak.... ale nie krwawię ani nic, więc jest ok :-) a i czasem mi się robi nie dobrze, ale tak delikatnie :tak: ciekawe co będzie później :-D

już się nie mogę doczekać jutra :-D

koleżanka z pracy od męża była miesiąc na urlopie, wczoraj wróciła i mówi, ze jest w 12 tyg ciąży :-) a w styczniu rzuciła palenie :tak:

agniecha zdrówka dla syna :tak:a od którego tyg masz mdłości? kciuki za wizytę :tak:

Ewelinka dokładnie, mówiłam że Motylek i Mychunia zajdą i za Ciebie teraz trzymam mocne kciuki &&&
Ja mam też ociążałe piersi i zaparcia..
Wiecie co, powiedzcie mi dziewczyny czy jest możliwa ciąża jak my z R stosujemy stosunek przerywany ale zdarzyło się tak że nie skończył we mnie ale zaraz po tym znów wsadził.. Można w ten sposób zostawić w środku żołnierzyki ?
Bo chyba znów się nakręcam.. Wczoraj temperatura 36,9 a dzisiaj już spadek na 36,4
Dzisiaj mam 19 dzień cyklu, od poronienia co miesiąc miałam plamienia.. W tym cyklu póki co ich nie mam..

Karolina oby Ci się udało wywrozyc ;-)
Szansa jest.. ostatnio moja kumpela powiedziała ze jest w ciąży. Od 3 lat stosowali metode jak ona to mówi: wysiadania przystanek wcześniej. I co? teraz wsiadl im pasażer na gape :-)

hej :)

ja już jakiś czas w pracy i znowu dziś do 23 siedzę :/ nie lubię nocnych doświadczeń...
za oknem jeszcze trochę mroźno, ale piękne słoneczko to wynagradza :)

Marcysiowa witaj :)mam nadzieję że teraz szybciej pójdzie niż przy pierwszej ciąży
wow to masz szczęście z dzieciakami że takie grzeczne bo jak czasem słucham co znajomi opowiadaj, to włos się na głowie jeży :P

Aschlee gratulacje pracy :) grunt to robić to co się kocha :)

Wątpliwości mam nadzieję że nie będę musiała sie martwić zbitymi szybkami, tel zabezpieczony: dobra folia i silikonowe wdzianko :)

Jussastar haha ja też tak mam w weekend że mierzę temp później w kimono a jak wstaję to yyyy ile tam było? na szczęście mam termometr który zapamiętuje ostatni godz pomiaru :)
też lubię różnego rodzaju Perły :)

Maluś jeśli chodzi o szybkę to Ci nie naprawią w ramach gwarancji - uszkodzenie mechaniczne, natomiast jeśli chodzi o dźwięki to chyba powinni to uwzględnić, ja jak chcę iść się kłócić na temat gwarancji to dzwonię do rzecznika praw konsumenta i się upewniam czy mam rację, a później mam dodatkowy argument, że jak będą się chcieli wymigać od odpowiedzialności to ich straszę rzecznikiem :)

Suseł jestem na doktoracie w instytucie

Agniecha &&&&& za wizytę, czekam na wieści i może zdjęcia :D

Karolina szanse jakieś są, ale bardzo małe, wiem z doświadczenia ;) z resztą temp nie wskazuje raczej na ciążę....

reklama
Dziewczyny z ta gwarancja to nie tak jak piszecie.
Malus kazdy serwis producencki przy uszkodzeniach typu pęknięcie szybki czy wyswietlacza aby naprawic inne usterki nawet te nie związane z uszkodzeniem mechanicznym nie naprawi ich jeżeli nie zgodzisz sie na odplatna naprawe czesci uszkodzonej mechanicznie niestety. Chyba ze przy ekspertyzie stwierdza ze uszkodzenie nie bylo z Twojej winy. Zdarzało się tak ale bardzo rzadko. W kazdym razie warto próbować.

Karolina no oni akurat sie nie cieszą ale jak dla mnie to tez szczesciarze ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry