Kurde.. całego posta mi wcięło
Susel, Twoja wypowiedź trochę mnie zasmuciła :-( Też mam w Orange. Tylko, że moje dźwięki nie działały zanim szybka pękła. Ale nie chcieli wciąć na gwarancję
Kasik, w dotykowym mogą mi wymienić szybkę?
Jołasia, z niecierpliwością czekam na Twoje wyniki. &&&&& :*
Agniecha, zdrówka dla Mateuszka :* Kochana, a nie zastanawialiście się od czego Wam mały non stop choruje? Może ma 3 migdał? &&&&&& mocno zaciskam za dzisiejszą wizytę :*
brrr, jak się czujesz Kochana :*
Cyntia, gratuluję :* Dopiero zauważyłam suwaczek
Karolina, wydaje mi się, że Twój mąż jednak myśli o dziecku

Kochana, a co u mnie? I kreseczka, ale @ brak a dzisiaj 31 dc. Powiedziałam dla M, że jedna I i czy się cieszy, a On "Tak i Nie"

Trochę chłopina się nastawił hehe.. Jajniki mnie bolą i pewnie @ niedługo do mnie zawita.
mychunia, może i dużo nerwów, ale jak ja podejrzewałam ciąże chodząc na kursy z prawka, to instruktor powiedział, że łatwiej kobiecie w ciąży zdać

Egzaminatorzy są wyrozumiali.
Ewelinko, musi Ci się teraz udać :*:*
Motylku, współczuje bólu <przytul>:*
Asia :*
Anulka:*
Aschlee:*
Załamka.. 4 miesiące mam telefon, a za przeproszeniem do d*** jest już ;/
Karolina, jakiś czas temu pytałam się o to samo i Anulka napisała, że znajomi mają przez taki stosunek dzieciaczka. Wszystko jest możliwe. Mój powiedział, że nie jest pewien, czy coś poszło do środka

Mnie sutki bolą i jajniki, ale może to być oznaka @ Okaże się niedługo
Od 6 na nogach, ale wyjątkowo wyspana jestem. Dobrze, że ładna u mnie pogoda. Mogę wystawić suszarkę na balkon niech się pranie suszy

Po 11-tej ma do mnie mama przyjechać i nie będę się nudzić

Ostatnio na obiad zrobiłam zapiekankę z makaronem i z serem, to dzisiaj kurczaczka piekę, bo dawno nie było

Jak u Was z obiadkiem?