• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Motylkowa – trzymam &&.
Karolina – ja zawsze w drugiej fazie cyklu mam większe piersi. I też zawsze myślę, że to może nie przez zbliżający się okres…
Blair – że też ja sobie takiego termometru nie kupiłam ;p Czasem wpisuję na oko, tzn. jak by mi temp skoczyła to bym zapamiętała, a jak do owulki codziennie prawie taka sama to czasem może pomylę tą jedną setną ;)
Suseł – właśnie podejrzewam, że te testy jakieś walnięte są. Wczoraj wyszła mi kreska ale jaśniejsza niż ta pierwsza… Mieliśmy odłożyć serduszkowanie, ale z kolei śluz miałam taki, że ściekał po nogach normalnie… więc nie przełożyliśmy.
Ewelinka – obiecujący wykresik. (mariposa to ja na ovu ):-)

Karolinka, miałam długi cykl i niby testy wyszły i okazało się, że to nie ciąża a cykl bezowulacyjny :) Specjalnie do ginekologa wybrałam się.

Ewelinko, jak się czujesz?:* Dwa piwka jak wczoraj wypiłaś nie powinny zaszkodzić :) Ale na razie już nie pij dopóki nie będziesz wiedzieć na czym stoisz :)

Jussastar- pewnie masz racje z tymi większymi piersiami, ja nigdy wcześniej nie obserwowałam tak swojego organizmu, zresztą ja czuję że są ociążałe a R zauważył wczoraj że urosły :P
Ewelinka- trzymam MOCNO kciuki za niedzielę &&& musi się udać
:-)
Maluś- ja nigdy nie miałam takich długich cykli, a nawet nie wiedziałam że to oznacza cykl bezowulacyjny ale przypomniał mi się właśnie ginek z państwowej przechodni który pod koniec sierpnia badając mnie ponoć dobrym aparatem USG postawił diagnozę że w tym cyklu jeszcze jajeczka mi nie pękły, i że nie owuluję a ja już byłam w 4 tygodniu ciąży..

Karolinko, różnie bywa. Ja teraz sama nie wiem czego chce :) Wiem na pewno, że jak praca się dla M w Anglii znajdzie, to czy będzie 2, czy 3-ka dzieci wyjeżdżamy :)

Letta, co tam?:* Możesz mi napisać, czy od 5 roku życia w Anglii jest zerówka, czy pierwsza klasa. Pytam się, bo wiem, że tam dzieci jakoś wcześniej idą do szkoły.

Dzięki Kochana :*
Co ma być to będzie
Mam pytanie czy ma któraś Yorka ?
Mojej kuzynce wczoraj urodziły się 4 pieseczki same chłopczyki i zastanawiam się nad kupnem jednego..
Tylko słyszałam że ten piesek jest kosztowny w utrzymaniu

Maluś wiesz co , my też rozmyślamy nad wyjazdem do Anglii albo Irlandii ale problem w tym że ja nie wiem czy dostanę dla dzieci paszporty bo potrzebowałabym zgody od swojego ex a wiesz że On przepadł jak kamień w wodę ..
Tu w Polsce nie ma przyszłości bo robi się coraz gorzej dla młodych

Karolinka bo gin pewnie nie bardzo sie znal i widzial cialko zolte albo torbiel krwoyoczna ktora czesto jest w ciazy. A ciazy w 4 tyg na usg nie wypatrzysz;)choc dziwne ze nie rozpoznal cialka zoltego

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry