AsiaSzw ale masz cudowne kolezanki. mam nadzieje ze szybko sie pozbierasz i wrocisz na liste!! &&
Blair a gdzie studiujesz jezeli mozna wiedziec? tez zawsze musialam przygotowywac artykuly, dlatego pytam.
mychunia oj jak ja Cie rozumiem z tym martwieniem sie, ja to pewnie sie bede jeszcze bardziej panikowac jak juz zobacze II. &&&& za bete!
ewelinka 7dpo sie nie testuje bo potem sa takie rozczarowania! ja kilka razy 9dpo zaczynalam ale wiem ze to i tak za wczesnie! nie zalamuj sie i ja nadal trzymam kciuki za ten cykl! do zaplodnienia moze dojsc nawet 12dpo i dopiero wtedy beta zaczyna rosnac i wtedy 14dpo powinien test i beta ladnie wyjsc. chociaz 12dpo to naprawde pozno, wiec ja bym bete robila 12dpo.
dziuneczka tempka w ciagu dnia nic a nic nie mowi, a poza tym tempka jest niestety bardzo zmienna i wrazliwa na przerozne czynniki wiec pewnie termometr masz ok.
Cyntia czy ja dobrze widze ze Ty za niecaly miesiac bierzesz slub? ale swietnie! ale u was teraz szczescia w rodzinie! jak przygotowania?
malusiolka nie wiem dokladnie o Twojej sytuacji i jakiego masz operatora, ale powiem Ci o moim problemie z gwarancja w Orange. mialam delikatnie peknieta szybke, co mi nie przeszkadzalo wiec zostawilam i telefon dzialal przez pol roku normalnie, potem cos sie stalo (najprawdpodobniej przez ladowarke) i telefon kompletnie przestal dzialac. wiec poszlam do Orange bo byl na gwarancji, ale nie przyjeli bo zauwazyli to delikatne pekniecie na szybce i powiedzieli ze telefon nie dziala napewno od tego momentu jak szybka pekla i nie chcieli w ogole mnie juz sluchac.
Marcysiowa witamy i powodzenia!
jussastar mi tez testy nie wychodzily owu nie wychodzily i jak tempka skoczyla to nie wierzylam ze owu byla, ale tempka sie utrzymuje wiec chyba jednak owu byla. z tymi testami to roznie jest niestety...
julia dobrze Cie znow widziec. widze ze @ mamy miec w ten sam dzien. moze jednak przez przypadek wam sie uda ;-)