• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Iwo, Twoja córka potrzebuje trochę czasu, a się oswoi z tym :) Też na początku miałam tak, że Oliwka nie nie i jeszcze raz nie na rodzeństwo. A teraz Moja ksaksa (mówi tak na Roksankę) i nie oddam ksaksy :) Jak coś liczy, to mama, tata, ksaksa, Oli :)

reklama
Malusiolka - telefon ma działać w pełni, jezeli coś nie tak z dźwiękami to powinni wziąśc go do reklamacji, jezeli uznają, ze ta szybka pękla z twojej winy to powinni zaznaczyć przy szykowaniu reklamacji, ze telefon ma uszkodzenie mechaniczne.

Karolinka - mogę tylko powiedzieć, ze szkoda dzieci i&&& że kobieta w końcu kiedyś zmądrzeje i odejdzie od takiego partnera.

Marcysiowa - udanej drogi przez żywioł :-)
No cóż i czas znów do pracy. Z tego wszystkiego jak położyłam się po nocce dopiero spać o godz 13-tej że jutro po wyniki M i lekarz to śnił mi się papierek z wynikami i teraz będzie stres, czy oby tak naprawdę tak źle wyszło :crazy: Po co ja tyle o tym mysle, do godz 10-tej jutro rano wielka niepewność.
Ale mnie w prawym boku boli. Jajko chyba gna przez jajnik.

Dobranoc:happy:

Dziewczynki ja właśnie wracam ze spotkania ;-) troche sie posmialam i bylo super. Wypilam wkoncu dwa piwa.. mam nadzieję że w razie czego nie zaszkodza ... byla tez kolezanka jedna ktorej obecnosc ciagle mnie doluje. .. rodzi w sierpniu. .. ja bym w lipcu rodziła. .. ma piękny brzuszek. Jestem okropna ale nie potrafię się cieszyć jej szczęściem.

Iwo Twoja córcia na pewno sie oswoi z mysla posiadania rodzeństwa o bedzie ok zobsczysz.

Mychunia moje gratulacjr kochana:-):-):-) spokojnej ciazy ci zycze!!!!!
I mam nadzieje ze zajrzysz na nasz watek:-)

Iwo bedzie dobrze:-) potrzebuje czasu na oswojenie sie z tym:-)
Znajomych syn ciagle mowil ze niechce,ale jak jego kuzynka dostala siostrzyczke to zapytal.sie rodzicom czy jest tredowaty ze.niemoze miec rodzenstwa?!!:confused:
A chlopiec ma juz 10lat

AsiaSzw ale masz cudowne kolezanki. mam nadzieje ze szybko sie pozbierasz i wrocisz na liste!! &&

Blair a gdzie studiujesz jezeli mozna wiedziec? tez zawsze musialam przygotowywac artykuly, dlatego pytam.

mychunia oj jak ja Cie rozumiem z tym martwieniem sie, ja to pewnie sie bede jeszcze bardziej panikowac jak juz zobacze II. &&&& za bete!

ewelinka 7dpo sie nie testuje bo potem sa takie rozczarowania! ja kilka razy 9dpo zaczynalam ale wiem ze to i tak za wczesnie! nie zalamuj sie i ja nadal trzymam kciuki za ten cykl! do zaplodnienia moze dojsc nawet 12dpo i dopiero wtedy beta zaczyna rosnac i wtedy 14dpo powinien test i beta ladnie wyjsc. chociaz 12dpo to naprawde pozno, wiec ja bym bete robila 12dpo.

dziuneczka tempka w ciagu dnia nic a nic nie mowi, a poza tym tempka jest niestety bardzo zmienna i wrazliwa na przerozne czynniki wiec pewnie termometr masz ok.

Cyntia czy ja dobrze widze ze Ty za niecaly miesiac bierzesz slub? ale swietnie! ale u was teraz szczescia w rodzinie! jak przygotowania?

malusiolka nie wiem dokladnie o Twojej sytuacji i jakiego masz operatora, ale powiem Ci o moim problemie z gwarancja w Orange. mialam delikatnie peknieta szybke, co mi nie przeszkadzalo wiec zostawilam i telefon dzialal przez pol roku normalnie, potem cos sie stalo (najprawdpodobniej przez ladowarke) i telefon kompletnie przestal dzialac. wiec poszlam do Orange bo byl na gwarancji, ale nie przyjeli bo zauwazyli to delikatne pekniecie na szybce i powiedzieli ze telefon nie dziala napewno od tego momentu jak szybka pekla i nie chcieli w ogole mnie juz sluchac.

Marcysiowa witamy i powodzenia!

jussastar mi tez testy nie wychodzily owu nie wychodzily i jak tempka skoczyla to nie wierzylam ze owu byla, ale tempka sie utrzymuje wiec chyba jednak owu byla. z tymi testami to roznie jest niestety...

julia dobrze Cie znow widziec. widze ze @ mamy miec w ten sam dzien. moze jednak przez przypadek wam sie uda ;-)

Dzień dobry !!!! :-)
Przywitało Mnie dzisiaj piękne słoneczko ale 1 stopnień na dworze i szybka do drapania ;-)
Maluś idź reklamuj telefon ponieważ dzwonki nie działają szybkę możesz sama wymienić ja płaciłam 10 zł za wymianę szybki i robiłam to w centrum handlowym na pasażu pan sprzedawał telefony i miał tam szybki :tak:
ewelinka proponuje poczytać ci trochę o początkach ciąży i rozwijającym się płodzie to bardzo ciekawa lektura,
a i nie będziesz miała tyle wątpliwości. Do 5 tyg dziecko jest chronione i żadne używki do niego nie przenikają więc czy wypijesz 1 czy 5 piw to nie robi mu różnicy:tak::tak: bo i tak nic nie czuje:-)
Iwo jak moja siostra się urodziła to miałam 5,5 roku więc pamiętam jak to było i moja reakcja była taka sama nie i nie nie:wściekła/y:.
Pomimo tego że chciałam rodzeństwo :-pi tak się oswoiłam jakoś do porodu mamy ale brzucha nie całowałam :-)
Mychunia Motylku jak się czujecie???;-)
Witam wszystkie nowe dziewczynki:tak:
Buziaki pozdrawiam wszystkich !!!!!:-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :blink:
U nas w końcu słoneczko
Zaraz wpadam do lazieneczni, troszkę pielęgnacji zaliczę, głowa, nóżki, potem balsam, smaczne śniadanko, makijaż i wypad do miasta, wyniki M i mój doktor. Na koniec dla pocieszenia za wszystkie trudy wypad do galerii Focus, może zaliczę leroy merlin, wpadne na stoisko z kwiatami.

Miłego dnia

reklama
Kasiu dzieki ze pytasz,wczoraj bylo ok a dzis znow fatalnie sie czuje.. Niedlugo musze wstac isc odebrac wyniki badan.. Troche mnie jajniki bola.. Dziwna sprawa..

zycze wam kochane milego dnia :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry