• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

Motylku no to Rydzu trzymaj tak dalej :)
co z tą Twoją Koleżanką w ciąży? była na kolejnym usg?

Agniecha pozytywnie zazdroszczę :)

Dziuneczka oby w sobotę były dwie kreseczki &&&& :)

Jołasia kurczę nie znam się za bardzo na badaniach nasienia, ale rozumiem że rewelacji nie ma... przykro mi mam nadzieję że mimo to Wam sie uda :*

Maluś a to już zależy od marki telefonu ;P

Asia, Anula gdzie Wy? :(

reklama
Watpliwosci a jeszcze przypomnialo mi sie poczatki moje tutaj :-D
Bardzo duzo uczysz sie z TV takze wylaczaj polska satelite wlacz kablowke niemiecka i sa fajne programy cos jak trudne sprawy w Polsce albo Sedzia Anna cos tam i moj ulubiony Achtung Kontrolle...no i czytanie ksiazek dla dzieci...na ebayu mozna trafic na super okazje ja ostatnio kupilam 8 ksiazek dla mojej corki z bajkami za 3 Euro...ja na poczatku czytalam ksiazki dla dzieci co nie wiedzialam to szukalam w slowniku i zapisywalam olowkiem wyzej...Zobaczysz jak szybko sie nauczysz:tak:
Wiesz na prawde sporo jestes sama sie nauczyc w domu.Wiec glowa do gory i dzialaj:tak: a jak potrzebujesz pomocy to pisz

Malus:szok: jestes pewna????? bo sa...dosc odwazne :-D ale coz Mezowi sie podobaly bo kiedys na wystawie mi pokazywal to zrobie mu niespodzianke

Ostatnia edycja:
Wyniki po prostu nie rewelacyjne, plemników o dobrej budowie i ruchomości poniżej normy, ogólnie względnych ledwo w normie. A to wszystko na wspoganiu witaminami i róznymi specyfikami.

Karolinko, trzeba tak myśleć, aby nie zwariować :P

Aschlee, oczywiście :D Może mi się spodoba :-D:-)

Blair, pojadę w niedziele (mają otwarte 7 dni tygodniu) i się zapytam :)

Ktoś się wcześniej pytał jaki model.. ja mam htc desire 300.. najgorszy szajs. Miałam wcześniej gorszy model i byłam bardziej zadowolona.

Ewelinko, ja czekam na @ :D

Aschlee - na prawde nie potrafie prawie nic ... ale z tymi bajkami masz racje, poprosze P. niech mi na ebayu zamowi z 5 ksiazek i bede pisala sobie olowkiem tak jak ty to czego nie potrafie ..
a Powiedz mi Ty uczylas sie podstaw sama ?? czy od razu na kurs szlas?? takich podstaw podstaw..
ja tu jestem w sumie okolo 9 miesiecy ale czesto wyjezdzalam np na 2 tygodnie do polski wracalam na 3-4 tygodnie i znowu do polski .. a teraz nam zabrali samoloty z dusseldorffu do bydgoszczy i zostaje nam samochod .. a sama 1000 km nei dam rady zrobic :P.

Ja szczerze wolalabym kurs od pracy bo boje sie odzywac w ogole po niemiecku mam straszna blokade nawet jak wiem co powiedziec;[ i jak jest P. ze mna to go pukam zeby on odpowiedzial .. ja po prostu typowo w pracy u niemca czulabym sie niekomfortowo i jak debil .. jakas fabryka albo sprzatanie to ok bo tam nie trzeba sie wiele odzywac ale na opiekunke u niemca narazie nie ma mowy ..
a z drugiej strony przeciez kiedys musze sie nauczyc tego jezyka .. tym bardziej ze P. chce tu na stale zostac .. wiec naprawde wole isc na kurs chociaz podstawowy i czuc sie chociaz troche komfortowo w panstwie w ktorym mam mieszkac ..

ja znam na prawde podstawy .. kali byc kali miec. w sklepei sie dogadam ile to kosztuje albo poprosze ogorka papryke herbate czy cos ale to na tyle ..
czuje sie tu jakbym byla ulomna .. P. pracuje z polakami jego szef jest polakiem pierwszy rok pracowal z ojcem ..

Bez kursu sobie nei dam rady bo po prostu psychika mnei wykonczy .. ale z bajkami masz racje ..
dziekuje za pomoc .. ale praca u niemca to odlegly temat narazie ..

reklama
Hej dziewczyny. Nie nardobie przepraszam.
Trzymam kciuki za nowe zafasolkowane. Mychunia &&& gratuluje.
Witam nowe twarze.

Jestem zła normalnie...wrrrrrr. Byłam dzis u gina. Mam 18dc więc po owu i zrobił mi USG i niestety co... piękny NIE PĘKNIĘTY PĘCHERZYK :wściekła/y: Kurde no, byłam w tamtym miesiący u innego gina i tez robil mi USG po owu i twierdził ze jest ok, a pamiętam ze pęcherzyk wyglądał tak samo na monitorze jak dziś.
Dziewczyny wytłumaczcie mi prosze jak wygląda ta stymulacja owu? Narazie zapisał mi dupka na 10 dni i między 1-5dc mam przyjść na USG.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry